![](http://3.bp.blogspot.com/_QUXDk6aZNKU/S4Oj7nd_phI/AAAAAAAAA_Y/WXIvvrNu7Q4/s320/Picture+2480.jpg)
La fel ca si salata de boeuf, doar ca in loc de carne de vita sau de pui, cum obisnuieste romanul, am facut aceasta salata cu piept de gasca.
Ingrediente:
cartofi,
morcovi,
pastarnac,
patrunjel,
mazare,
castraveti murati,
piept de gasca,
maioneza.
![](http://3.bp.blogspot.com/_QUXDk6aZNKU/S4OjB98q_RI/AAAAAAAAA-w/mpPUvC6E1FM/s320/Picture+2419.jpg)
Toate legumele se fierb in apa cu sare, se lasa la racit, apoi se taie cubulete. Castravetii murati se scug bine de tot inainte de a fi pusi in salata.
Pieptul de gasca se fierbe separat, se sareaza cand e gata firt, se lasa la racit, se taie marunt de tot, pt. ca este o carne destul de tare si atoasa.
Apoi se amesteca legumele cu carnea,
![](http://2.bp.blogspot.com/_QUXDk6aZNKU/S4OjNSSzArI/AAAAAAAAA-4/TLNf1KnDmP0/s320/Picture+2422.jpg)
se adauga maioneza,(preparata de ajutorul de bucatar ;) )
![](http://4.bp.blogspot.com/_QUXDk6aZNKU/S4OjcbJxTHI/AAAAAAAAA_A/4PO-JIyPy_k/s320/Picture+2430.jpg)
se sareaza si se pipereaza.
Mi-a iesit atata salata ca de-abia a incaput pe doua platouri :P
![](http://1.bp.blogspot.com/_QUXDk6aZNKU/S4Ojol8lxgI/AAAAAAAAA_I/2_fLyP-boVI/s320/Picture+2431.jpg)
De ornat, n-am mai ornat-o ca pur si simplu n-am mai gasit timp si rabdare, am mancat-o asa cum a fost, dar am pus-o in forma de inimioara special pentru ziua de Valentine's.
Pt. inimioara de salata am mai folosit un castravete murat pe care l-am taiat in forma de sageata, iar picatura de "sange" a fost dintr-un morcov. :)
![](http://1.bp.blogspot.com/_QUXDk6aZNKU/S4OkD4xsXoI/AAAAAAAAA_g/XBd61oLUVXQ/s320/Picture+2482.jpg)
Cu draga inima am mancat-o!:-)
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu