
Un desert afrodisiac pentru... Eva :-)
Ingrediente:
Pt. sosul caramel: 6 lg de zahar, 4 lg unt(sau 2 margarina), 100 ml rom(sau visinata), 1 praf de scortisoara.
*inghetata de banane;
*4 banane;
*alune.
Am topit zaharul intr-o tigaie, apoi am adaugat 2 lg de margarina, pt. ca unt nu am avut si visinata, ca nici rom nu am avut. Am vrut sa pun sampanie, dar bine am facut ca am pus visinata, ca a fost atat de bun si de aromat sosul caramel, cum nici nu as fi crezut, zau!
M-am inspirat din rev. Bucataria de azi pt. sosul caramel, reteta era Banane caramel.
Am pus bananele decojite in acest sos, le-am intors pe ambele parti si am tot turnat sos cald peste ele pana au prins culoare.
Le-am scos pe farfurie cand au fost gata rumenite, am pus cate doua globuri-da'ce globuri, zic prostii, doua "outze" :-)pe care le-am presarat din belsug cu alune tocate marunt.
Am mai turnat putin sos pe banane, ca au fost tare mici si amarate, saracele si gata!


Sunt sigura ca a fost delicioasa, dar eu nu m-as atinge numai din cauza formei, nu mi se pare deloc amuzanta. Sunt curioasa, ai pastrat-o doar pentru poza sau ai lasat-o s-o vada si copilul? :-)
RăspundețiȘtergereE doar o banana si doua cupe de inghetata cu alune. Tu vezi altceva?
RăspundețiȘtergereBanuiesc ca depinde de unghiul (mental) din care privesti ;-)
RăspundețiȘtergereTu ai spus...
RăspundețiȘtergere