
Ingrediente: 4 buc. ceafa de porc, o ceapa, 3 catei de usturoi.
Pt. marinata: 2 lg sos de soia,

2 lg vin rosu sec,

1 lg mustar,

1 lg vegeta, 1 lg boia dulce,

boia iute si piper mozaic din rasnitele Kotany.
Intr-un castronel se pun toate ingredientele in ordinea prezentata mai sus si se amesteca bine-bine de tot.
Bucatile de ceafa se spala, se sterg si se ung pe fiecare parte cu aceasta marinata.

Ceapa si usturoiul se spala, se curata si se taie felii subtiri-subtiri si se acopera fiecare bucata de ceafa.

Marinata trebuie sa intrepatrunda bine de tot fiecare bucata de carne, astfel incat e bine sa fie puse intr-o punga cu fermoar sau intr-o farfurie mai adanca, acoperita cu folie dubla. Eu am ales ultima varianta.
Se lasa peste noapte la frigider.
A doua zi se pun bucatile de ceafa intr-o tava unsa cu putin ulei si se baga in cuptorul preincalzit. 7 min. pe o parte, 7 min. pe cealalta si gata!

Sunt atat de fragede si de inmiresmate si de bune...ihmmm, chiar te lingi pe degete.
In tava unde am fript carnea am pus cartofi taiati rondele, am mai adaugat putina vegeta si busuioc. Au iesit la fel de inmiresmati;-)

Ce bine arata .. Mi s-a facut pofta :D dami si mie o bucata
RăspundețiȘtergerePreparatul se pare ca este foarte gustos,si nu este greu de executat
RăspundețiȘtergere