Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

joi, 13 octombrie 2011

Sa fim copii pentru inca o zi...

Made by Liana





Pe vremea mea, adica de trista amintire, nu prea aveam jucarii...Imi amintesc de cartoanele alea maro, taare urate cu poze cu animale domestice si salbatice...vreo trei-patru papusi, dar majoritatea erau rusesti, ca le-a dat voie tovarasu' parintilor nostri sa plece o data pe an la rusi. Patine cu rotile tot de la rusi aveam, o coarda de sarit, rachete de badminton...si o bicicleta second hand din aia Pegas cu scaun luuuung, negru...pe care ne-au furat-o dupa vreo 6 luni de la achizitionare :((((
Cam pe astea le-aveam, dar le imparteam frateste, cu sora mea.
Tin sa precizez ca detineam comorile astea pe la 8 ani. Pe la 3 ani...nu cred ca aveam nimic.

Ce are Tudor, fiul meu, la 3 ani?
O gramada de masinute!!!! Are si cateva cutii cu puzzle, jocuri inteligente, cartonase alfabet, are o masina cu care se plimba prin casa si o tricicleta de la nasi, doua parcari etajate pentru masinute, un laptop pentru copii, o gramada de dvduri cu desene animate, o gramada de carti cartonate, ilustrate cu povesti clasice/moderne pentru copii si...multe altele!

Dar ce credeti ca mi-a cerut Tudor cu ceva timp in urma? Huh, nu ghiciti? Ei bine...

"-Mami, vreau role!
-Ce sa faci tu cu rolele, de-abia ai 3 ani?
-Sa fug dupa fete, sa le prind de cur!"

P.S.Tudor vrea sa se faca popa! Mai zice el cateodata ca vrea cantaret sau politist, dar se intoarce mereu la popa.

Cererea lui ne-a lasat interzisi, precum m-a lasat pe mine Blogatu' cu pozitia lui din Zelist!!!

Totusi, ma gandesc sa-i cumpar lui Tudor din Tara Jucariilor cutia asta cu avion ca e innebunit dupa avioane si chiar nu are niciunul :(




P.S. Daca veti participa la acest concurs, aveti sansa de a castiga o jucarie pentru copii vostri.Sunt 3 premii!!!Grabiti-va, maine, 14 octombrie, e ultima zi.

15 comentarii :

  1. Ce dragut e Tudor.Un pupic de la mine.
    Sa aveti o zi faina.

    RăspundețiȘtergere
  2. ha...cam tot alea le-am avut si eu...si pentru pegasul ala Kent parca se numea....am trebuit sa i au nush' cate note de 10 !

    RăspundețiȘtergere
  3. @Micul-multumim, si noi te pupam! :* :*

    @Coco-daca zici tu ca se numea Kent, asa o fi! Noi am adus bicicleta de la Bucuresti de la o cunostinta de-a nostra, dar ne-au furat-o din scara blocului. Bai, da'am avut bicicleta?? Am avut!!;-)))

    RăspundețiȘtergere
  4. super tare Tudor, ce idei in capul lui :))). despre bicle, eu am avut una bulgareasca, nu ma intrebati cum o chema, dar tare mi-a fost draga. i-au facut vant cand am mai crescut catre copiii vecinilor, vai, cat m-am ofticat!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Zazuza-mda, nu stiu de unde i-o fi venit, dar cert e ca prin fata blocului mereu sunt vreo 2-3 fetite cu role ;-)))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Dia- multumesc la fel, pupici back :*

    RăspundețiȘtergere
  7. hahahaha! dacă le 3 ani vrea să le prindă de cur, îți dai seama pe la 18?? :))))

    RăspundețiȘtergere
  8. @Georgi-daaa...la 18 ani o sa fie plictisit de ele :(

    RăspundețiȘtergere
  9. Am avut si eu Pegaaas! La bunici! Si mi l-au furat de la poarta ca am uitat sa-l bag in curte. Ce chelfaneala am luat de la tata... :D Doamne ce vremuri...as mai fi copil mai multe zile nu numai o zi!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Marina- suntem copii o data cu copiii nostri...numai ca ei cresc si noi imbatranim :(((

    RăspundețiȘtergere
  11. Na,tudorul tau e total.Sigur are pentru orice dorinta o motivatie la fel de clara ca si pentru role:)).
    E un hotoman dragut!:))
    Pupici dulci!

    Sincer si eu cumparam jucarii in functie de preferintele lor,dar si ale mele:),daca tot n-am avut norocul lor.Ce-mi amintesc pe langa putinele jucarii,desi eram trei frati,ai mei ne cumparau multe carti de colorat.Tare-mi placeau!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Angi-clar are o motivatie si inca una intemeiata bine de tot!! Eu carti de colorat nu stiu sa fi avut, doar carti de citit...dar imi placea sa desenez si sa pictez la scoala ;-)

    RăspundețiȘtergere
  13. Avionul ala e teribil. Ia-l fara grija e traznet o sa ramana afis. Ce e un pic deranjant este ca, in afara de masinutele din set, plasticariile alea aferente nu-s la scara. Si pariet pe o gogoasa ca Tudor se va prinde si va protesta :D. Dar e misto, avionul si masinutele alea sunt grozave!
    Eu am avut altfel de jucarii decat tine, de baieti. Dar fetele pe care le-am cunoscut aveau ca tine. Plus patine de gheata si sanie si casa de papusi din carton cu Masha si Dasha. :D
    Vladimir

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.