![](http://3.bp.blogspot.com/_QUXDk6aZNKU/S383Oa9stOI/AAAAAAAAA9M/pkzQWCpZbfs/s320/Picture+1101.jpg)
Ingrediente:
un pachet de paste 400-500 gr
1 ceapa, 1 ardei gras
1 morcov
carne macra de vita 350-450-gr
bulion iute
1 plic cu Sos pesto si peperoncini de la Kotanyi
50 ml vin rosu
sare
piper
Pregătire:
Se toaca marunt ceapa, morcovul si ardeiul gras-eu le-am pus la robot. Se pune o oala pe foc, se adauga ulei si se pune compozitia de mai sus.
Cand se distuie bine se adauga carnea macra de vita.
![](http://2.bp.blogspot.com/_QUXDk6aZNKU/S382DeHTB0I/AAAAAAAAA8k/d4WmW0ivfwo/s320/Picture+1095.jpg)
Spre finalul fierberii se adauga bulionul iute(bulion obisnuit in care a fost adaugat ardei iute, facut de mama!) si 50 ml vin rosu.
![](http://3.bp.blogspot.com/_QUXDk6aZNKU/S382TaCQfaI/AAAAAAAAA8s/m0YG6Mzb0JA/s320/Picture+1096.jpg)
Se fierb pastele, se trec sub un jet de apa rece si se adauga 2 lg de ulei pt a nu se lipi intre ele.
Se pastreaza 50 ml din apa in care au fiert pastele, se adauga 50 ml apa rece, 2 lg ulei de masline si se amesteca cu Sosul Pesto cu peperoncini.
![](http://3.bp.blogspot.com/_QUXDk6aZNKU/S382gWxY8bI/AAAAAAAAA80/1TV9x__4SiE/s320/Picture+1098.jpg)
Apoi se adauga peste carnea macra.
![](http://1.bp.blogspot.com/_QUXDk6aZNKU/S382tpa9u9I/AAAAAAAAA88/5hgJLhewKyI/s320/Picture+1099.jpg)
Pastele se amesteca cu carnea si se servesc cu bulion si parmezan, dar fiind prea iuti, noi am pus cas de oaie proaspat, sa-i mai ia din iuteala.
Pe marginea farfuriei am presarat boia din ardei iute!
![](http://2.bp.blogspot.com/_QUXDk6aZNKU/S38290H1RaI/AAAAAAAAA9E/hwuGQrxyth8/s320/Picture+1100.jpg)
Dar a mers foarte bine cu un pahar de vin rosu sec!
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu