Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Meniul de Revelion 2010

Made by Liana



Meniul meu de Revelion 2010

Un platou festiv cu tartine cu icre rosii, negre, pateu de gasca cu nuca, tartine cu crema de branza su salam Chorizo si salam cu cascaval, tartine cu somon afumat si marar.
Tartinele le-am decupat cu forme de fursecuri in forma de steluta, floare s.a.




Tort aperitiv de Revelion



Nelipsita ciorba de fasole cu ciolan afumat



Cotlet de porc cu bacon impletit si bulete de cartofi cu masline verzi



doua impletituri diferite...



Si un Tort cu crema de mascarpone si krantz, imbogatit cu samburi de nuca, migdale, fistic si alune de padure.

14 comentarii :

  1. Foarte fain! Ai si reteta de tort?

    RăspundețiȘtergere
  2. Platoul festiv are o problema majora :D. Nu prea-s chestii in replicat... :P Problema cu unicitatea apare cand si daca ai un oaspete ca mine care ar vrea sa le guste pe toate. Chiar asa, n-a iesit cafteala intre barbati? :D
    Si 2, ce e aia krantz? Suna germano-onomatopeic, da-mi face foame :P
    Si 3, ciorba si friptura arata pe bune demential. Mi-ai facut o foame ca-mi calc pe orgoliu si ma duc sa ma miorlai calin pe langa nevasta.
    Vladimir

    RăspundețiȘtergere
  3. ce bine arata toate.,,,,m-ai inebunit de tot,,,,pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cristina-merci! am toate retetele, le voi posta in curand si asa am ramas in urma.

    @Vraji-ba, toate tartinele erau in dublu exemplar si cum am fost doar eu cu sotul, nu s-a batut nimeni. Cand o sa te am pe tine musafir o sa-ti fac fara numar;-) Krantzul e zahar ars cu nuci/alune intarit si spart...las-o ca o sa vezi tu cand o sa postez reteta.

    @Mirela-fotografiile de la ciorba si friptura sunt facute seara, in casa, nu-s prea bune, luminoase, dar n-am mai avut timp sa le pozez la lumina zilei pe balcon...oricum, ziua n-am mai avut ce sa pozez din friptura ;-)))pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca stiam,nu stateam acasa si veneam la tine.Mama,ce-am ratat,numai bunatati!Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. mmm............ce de bunaciuni..........care mai de care mai frumoase mai gustoase.

    RăspundețiȘtergere
  7. cata rabdare ai avut!ii invidiez pe participantii la petrecerea ta!felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Beatrice- ha,ha,ha esti o draguta si drumul e cam lung...te astept oricand.pup

    @Medi- nu te intrec in bunaciuni, eu m-am ingrasat numai privind mesele tale bogate ;-)pup

    @Zazuza-daaa, torturile au fost "to die for", vorba unei prietene de-a mele, Yvonne, cunoscuta sub apelativul Micul ;-)

    @Geta- multumesc! nu pot sa zic ca a fost o petrecere in adevarul sens al cuvantului...important e ca ne-am simtit bine ;-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Tot ce ai pregatit arata foarte bine... Sa ai un An mai bun... si plin de realizari!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc frumos, Felis. Chiar am avut un an foarte bun, multumesc lui Dumnezeu, sper ca si 2011 sa fie cel putin la fel ;-)

    RăspundețiȘtergere
  11. Mamma mia ce de-a bunatati... Dar am ramas cu ochii pe tortul aperitiv si cel cu kranz... la cel din urma vreau neaparat sa scrii reteta, pentru ca e cu mascarpone, pe care eu il folosesc foarte des... Pupici si-o duminica placuta !

    RăspundețiȘtergere
  12. Esti o comoara la casa omului...tau:)!
    Asa mai zic si eu Masa de Revelion!
    :))Uitandu-ne(cel mic al meu cu mine)peste tortul aperitiv,ma tot intreba...de asta ai mami?...dar de asta? Atunci,mie mi-e foame:)...
    La multi ani si la multe retete!

    RăspundețiȘtergere
  13. @Daniela-desigur ca o voi scrie, putin mai incolo, dar o voi scrie ;-) pupici

    @Angi-multumesc si La multi ani! nuuuu, nu sunt o comoara, deoarece comorile trebuie ingropate ;-)))asa a zis cineva...pupam baietelul si scuze ca i-am provocat foamea...;-(

    RăspundețiȘtergere

A apărut o eroare în acest obiect gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.