
O reteta simpla si gustoasa, care mie imi place mult.
Ingrediente:
4 ciocanele de pui,
4 usturoi verde,
250g broccoli,
1 morcov,
1 ardei,
300g smantana,
sare, piper,
verdeturi(telina, patrunjel).
Mod de preparare:
Usturoiul verde se taie marunt. Partea alba se da deoparte.

Ciocanelele de pui se spala, se curata, se sterg cu un prosop absorbant si se aseaza in tava de yena peste usturoi -partea verde. Se da la cuptor.

Sosul de smantana
Am avut o cutie mare de smantana de 300 g, cred, am pus sare si piper, usturoi verde-partea alba,zdrobita, frunze de patrunjel si telina uscate si am amestecat.

Cand s-au rumenit ciocanelele, am pus sosul de smantana peste ele...

si le-am lasat in cuptor inca 15-20 de minute...

Le-am servit alaturi de legume fierte: brocoli-rupt ub buchetele, morcovi, ardei-taiati fasii.
Ah, era sa uit: merge de minune un pahar de vin alb sec peste ciocanele, cat sunt la cuptor, dar si la servire ;-)
Ciao cara!! Questo coscette con quella bella salsetta devono essere una squisitezza!!Molto appetitose e gustosissime! Bravissima!! Bacioni.
RăspundețiȘtergere:) Arata minunat! Sper ca ma servesti cu o bucatica si pe mine.
RăspundețiȘtergereIn alta ordine de idei, numai tu esti de serviciu? Unde e d-na Janet? Mi-e dor de dansa.
O noapte frumoasa si calduroasa iti doresc!
@Manuela- grazie, cara, ciao!
RăspundețiȘtergere@Boabe de cafea-multumesc! Janet e in concediu, va reveni saptamana viitoare.