
Aceasta este o reteta propusa de Kotanyi pe siteul ardei-iute.ro si incercata de mine. Imi plac tare mult ardeii, nu ratez nicio zi fara sa nu mananc unul ;-)
Ingrediente:
* 1 ardei rosu taiat felii,
* 1 ardei verde taiat felii,
* 1 ardei galben taiat felii,
* 1/2 ridiche taiata cubulete,
* 1 ceapa taiata rondele,
* patrunjel Kotanyi,
* hrean pentru decorare.
Sosul:
2 linguri ulei,
1-2 linguri de iaurt fara grasimi,
1 lingura boia Kotanyi,
1/2 lingurita drojdie uscata,
1 catel de usturoi,
plante aromatice - busuioc, maghiran, rozmarin, salvie,
piper,
sare de mare din rasnita Kotanyi,
putina apa.
Pregătire:
Prima data am ales ardeii: unul rosu, galben, portocaliu si verde, dar am folosit doar cate o jumatate din fiecare.

I-am taiat fasii...

apoi am taiat ceapa si ridichea rondele...

am preparat sosul si am taiat rondele si usturoiul

l-am aromatizat cu ierburi...

si l-am turnat peste ardei, ceapa si ridiche

Am facut-o zile la rand...e foarte buna!
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu