Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

vineri, 2 aprilie 2010

Tocanita de ied cu cartofi noi

Made by Liana



Mi-au ramas niste bucati din carnita de iezisor, coaste, sira spinarii asa ca am facut o tocanita...tot anul trecut, 2009.

Ingrediente:

500 g carne de ied,
cartofi noi 1-2 kg,
1 ceapa,
1 morcov,
1 ardei gras rosu,
1 ardei gras verde,
3 catei de usturoi,
200 ml vin rose,
vegeta,
boia dulce.

Preparare:

Se spala legumele si se taie marunt-eu le-am pus la robot.
Se pune o cratita pe foc, cand e incinsa se pune ulei, apoi legumele se calesc pana ceapa devine aurie.
Se adauga carnea si apa cat sa o acopere si inainte cu 15 min. se adauga si vinul, apoi o lingura de vegeta si una de boia dulce.





Cartofii noi se curata de coaja si se pun in tava, apoi se dau la cuptor. Se condimenteaza cu vegeta si boia dulce.

Aici, atat cartofii, cat si carnea erau gata!




Se servesc alaturi de salata de castraveti- geagic, facuta intocmai ca la Friptura de ied in sos de vin.





Se orneaza cu frunze de patrunjel.



Sa aveti pofta si un Paste fericit!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

A apărut o eroare în acest obiect gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.