Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

vineri, 12 februarie 2010

Cafe Frape Amaretto

Made by Liana



Inainte de a va spune reteta mea, trebuie sa va zic un banc:

Domnule doctor, sotia mea ma considera nebun.
- De ce?
- Findca, eu, dupa ce beau cafeaua, mananc ceasca.
- Cum, mananci ceasca cu totul?
- Nu, ramane numai toarta.
- Chiar ca esti nebun, toarta e cea mai gustoasa!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

As manca si toarta si ceasca de la cafeaua frape amaretto, atat de mult imi place!ha, ha, ha!

Ingrediente:

* o cafea esspresso
* 1-2 cupe inghetata Tiramisu
* 10 ml sirop Amaretto
* 1 pachet frisca-150 ml lapte
* un praf de cacao




Pregătire:
Prima data se bate frisca cu 150 ml de lapte rece conform instructiunilor de pe plic.

Apoi, se prepara cafeaua si se indulceste dupa gust. Frisca si cafeau se pun la frigider pt 30 min.
Apoi, cafeaua se toarna intr-un pahar de 200-250 ml. Se adauga 1-2 cupe de inghetata Tiramisu. Frisca se pune cu doua lingurite si se formeaza o steluta. Se presara un praf de cacao




si se serveste cu un pai. Super cafea, super gust, super aroma!




Note:
Siropul Amaretto l-am gasit la Real si a costat 12 lei.
Inghetata Tiramisu e de la Amicii.

2 comentarii :

A apărut o eroare în acest obiect gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.