
Inainte de a va spune reteta mea, trebuie sa va zic un banc:
Domnule doctor, sotia mea ma considera nebun.
- De ce?
- Findca, eu, dupa ce beau cafeaua, mananc ceasca.
- Cum, mananci ceasca cu totul?
- Nu, ramane numai toarta.
- Chiar ca esti nebun, toarta e cea mai gustoasa!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
As manca si toarta si ceasca de la cafeaua frape amaretto, atat de mult imi place!ha, ha, ha!
Ingrediente:
* o cafea esspresso
* 1-2 cupe inghetata Tiramisu
* 10 ml sirop Amaretto
* 1 pachet frisca-150 ml lapte
* un praf de cacao

Pregătire:
Prima data se bate frisca cu 150 ml de lapte rece conform instructiunilor de pe plic.
Apoi, se prepara cafeaua si se indulceste dupa gust. Frisca si cafeau se pun la frigider pt 30 min.
Apoi, cafeaua se toarna intr-un pahar de 200-250 ml. Se adauga 1-2 cupe de inghetata Tiramisu. Frisca se pune cu doua lingurite si se formeaza o steluta. Se presara un praf de cacao

si se serveste cu un pai. Super cafea, super gust, super aroma!

Note:
Siropul Amaretto l-am gasit la Real si a costat 12 lei.
Inghetata Tiramisu e de la Amicii.
Mmm.... cu inghetata Tiramisu , deja imi lasa gura apaaaaaaaa.
RăspundețiȘtergereMdaaa, e si preferata mea...
RăspundețiȘtergere