
Ingrediente:
un pachet de paste spirale
250 gr mazare
250 g carnat
jumatate de ardei rosu
1 pachet Sos pesto cu rosii si busuioc
sare
piper
bulion
Pregătire:
Punem o oala cu apa la fiert. Cand fierbe apa, rasturnam pastele. Dupa 7-8 min., conform instructiunilor de pe plic, verificam daca s-au fiert, si daca ramane un punct alb in interiorul pastei, inseamna ca sunt gata! Punem sare dupa gust. Lasam pastele sub un jet de apa rece si le stropim cu o lg de ulei, ca sa nu se prinda.
Taiem carnatii felii si ii tragem usor la tigaie impreuna cu ardeiul rosu taiat cubulete.

Mazarea o spalam in cateva ape, o scurgem si o punem intr-o cratita. Peste mazare rasturnam carnatul cu ardeiul. Cu 50 ml apa in care au fiert pastele si 50 ml apa rece, plus 3 lg de ulei amestecam continutul plicului de Sos pesto cu rosii si busuioc. Rasturnam peste mazare, carnati si ardei si lasam sa fiarba 2-3 min.

Se mai pune, dupa gust, bulion, sare si piper. Apoi acest sos il rasturnam peste paste.
Pofta buna!
Nota:Aceasta reteta am postat-o si pe ardei-iute.ro si azi cand mi-am postat-o pe blog, n-am mai gasit poza finala in folderul meu de retete, astfel incat am fost nevoita sa o copiez de pe siteul mentionat cu watermarkul siteului pe ea...asta e...e a mea, cine stie cunoaste si sper sa-si dea seama.
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu