Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

vineri, 5 februarie 2010

Bulz cu carnati

MADE BY LIANA





Ingrediente:
500 gr faina de malai
400 ml apa
2 rude de carnati afumati
200 gr telemea de oaie
smantana
ardei iute
sare

Pregătire:
Pt mamaliga: se pune apa la fiert cu putina sare si se lasa pana da in clocot. Cand clocoteste se aduga faina de malai in ploaie si se amesteca rapid cu telul sa nu faca niciun fel de cocoloase. Cand incepe sa se ingroase si sa se intareasca, iar mana ti-e din ce in ce mai grea pe tel, mamaliga e gata! O lasi la racit.
Cand e potrivit de rece, iei cu lingura atata mamaliga cat sa faci un bulgare. In mijlocul fiecarui bulgar de mamaliga pui 2-4 felii de carnati sau bucati mai groase si branza. Apoi, inchizi si rotunjesti bulgarele.

Intr- o tava cu putin ulei arunci cateva felii de carnat si o bagi la cuptor. Dupa aprox. 3 min. intorci feliutele si pe partea cealalta, si dupa alte 3 min. ii scoti pe o farfurie cu un servetel, sa se absoarba uleiul.
In acest ulei se aseaza si bulgarii de mamaliga care se impopotoneaza cu o bucatica de unt si branza rasa.




Se da la cuptor 20-30 min. pana cand branza devine aurie. Bulzii se servesc cu smantana, alaturi de feliutele de carnat prajit si un ardei iute.




Pofta mare!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.