
O capatana de brocoli, un sfert de telina, doi morcovi subtirei, un cartof, un dovlecel, o ceapa, un catel de usturoi au stat frumos la poza sub titlul de Ingrediente.

Prima data am pus la fiert telina, morcovii, cartoful intreg si ceapa, i-am lasat sa dea un clocot, apoi la foc mic, mic de tot vreo jumatate de ora.

Am desfacut brocoli in buchetele, dovlecelul feliute, "catelusul" de usturoi :-) si le-am adaugat in supa.

Am asezonat cu doua linguri de vegeta.
Dupa 10 min. de fierbere, le-am pus in blender in doua ture toate legumele

mai putin ceapa, pe care am aruncat-o, apoi am subtiat crema cu supa ramasa.
Bine ca am pastrat cateva buchetele de brocoli pt. decor si am facut floricele din smantana cu varful unui cutit ascutit.

Am servit cu paine neagra.
Pofta buna!
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu