MAGE BY LIANA
Ingrediente: 700g carne macinata porc+vita, 250 g ciuperci, 1 morcov, 1 ardei,1 ceapa, 7 oua(5 fierte, 2 crude), 1 foaie de placinta(intr-un pachet Bela sunt doua foi), vegeta, sare, piper.
Cinci oua se pun la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere se pun in apa rece, ca sa se decojeasca mnai bine.
Doua oua crude se bat si se lasa 2-3 lg pt uns foaia de placinta.
Carnea macinata se amesteca cu ciupercile, morcovul, ardeiul, ceapa(legumele le-am macinat la robot) si ouale crude.
Se tapeteaza o forma de chec cu folie de aluminiu si se aseaza foaia de placinta.
Se pune jumatate din compozitia de carne, ouale in sir indian
(oua pe care le-a curatat ajutorul de bucatar, care nu prea are rabdare si le-a mai luat din albus), apoi cealalta jumatate de compozitie. Se acopera cu foaia de placinta si se baga frumos, facand loc pe langa carne. Se orneaza dupa imaginatie
si se da la cuptor 1h.
Prima jumatate de ora am pus checul acoperit cu folie, apoi am dat folia jos sa se rumenasca foaia de placinta.
L-am taiat felii, dupa ce s-a racit
Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma
..................................................................................................
joi, 4 februarie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.
Gustoasa reteta si foarte consistenta.
RăspundețiȘtergereChiar ca f.consistenta, merge si ca felul doi cu o salata simpla de cruditati sau castraveti murati.
RăspundețiȘtergereWAU FETELOR ,CE RULADE DELICIOASE!SI PLATOURILE ARATA SUPER!CAND MA GANDESC SI CAT DE DELICIOASE OR FI ,DEJA IMI LING DEGETELELE!SIGUR LE VOI INCERCA SI EU ACUMA IN PRAG DE FLORII,DE PASTI!TE PUP LIANA SI TE ASTEPT CU ALTE RETETE DELICIOASE.PUSICI.
RăspundețiȘtergereCLAUDIA GAIDOS
Ruladele sunt specialitatea lui Janet si platourile la fel, Clau.
RăspundețiȘtergereNoi tot facem, trebaluim si bucatarim, asa ca mai poftim pe la noi! Multumim!
Pupici!
Tare faina ideea,mai ales ca imi place mult foaia de placinta.Cred ca o sa incerc ! :D
RăspundețiȘtergere