Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

sâmbătă, 13 februarie 2010

Paste cu mazare si carnati

MADE BY LIANA




Ingrediente:
un pachet de paste spirale
250 gr mazare
250 g carnat
jumatate de ardei rosu
1 pachet Sos pesto cu rosii si busuioc
sare
piper
bulion



Pregătire:
Punem o oala cu apa la fiert. Cand fierbe apa, rasturnam pastele. Dupa 7-8 min., conform instructiunilor de pe plic, verificam daca s-au fiert, si daca ramane un punct alb in interiorul pastei, inseamna ca sunt gata! Punem sare dupa gust. Lasam pastele sub un jet de apa rece si le stropim cu o lg de ulei, ca sa nu se prinda.
Taiem carnatii felii si ii tragem usor la tigaie impreuna cu ardeiul rosu taiat cubulete.



Mazarea o spalam in cateva ape, o scurgem si o punem intr-o cratita. Peste mazare rasturnam carnatul cu ardeiul. Cu 50 ml apa in care au fiert pastele si 50 ml apa rece, plus 3 lg de ulei amestecam continutul plicului de Sos pesto cu rosii si busuioc. Rasturnam peste mazare, carnati si ardei si lasam sa fiarba 2-3 min.



Se mai pune, dupa gust, bulion, sare si piper. Apoi acest sos il rasturnam peste paste.

Pofta buna!

Nota:Aceasta reteta am postat-o si pe ardei-iute.ro si azi cand mi-am postat-o pe blog, n-am mai gasit poza finala in folderul meu de retete, astfel incat am fost nevoita sa o copiez de pe siteul mentionat cu watermarkul siteului pe ea...asta e...e a mea, cine stie cunoaste si sper sa-si dea seama.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.