MADE BY LIANA
Ingrediente:
* 600 g iaurt
* 3 oua
* 1 plic praf de copt
* 50 g zahar
* 500 g faina
* 5 plicuri zahar vanilat
* 1 plic zahar pudra
* 1 lg zeama de lamaie
* 1 lg esenta de vanilie
* dulceata de afine
* scortisoara
* sare
* ulei
Am gasit aceasta reteta intr-un numar al rev. Femeia de azi si am facut-o la recomandarea surorii mele, si ea cititoare fidela. Plus ca am si mancat la ea pt. prima data aceasta gogosele. Merci, sor'mea! Te pup!
Pregătire:
Intr-un castron se bate bine iaurtul cu ouale, esenta de vanilie, zaharul si zaharul vanilat.
Praful de copt se stinge cu zeama de lamaie si se adauga in compozitie, alaturi de un praf de sare.
Se adauga in ploaie faina proaspat cernuta si se amesteca energic pt. a nu se forma cocoloase.
Compozitia rezultata trebuie sa aibe consistenta unei smantani mai groase.
Se pune o tigaie pe foc, apoi se adauga ulei.
Se ia o lingura din compozitie si se pune in uleiul incins.
Gogoselele se intorc rapid de pe-o parte pe cealalta si cand sunt rumenite bine se scot pe un servet absorbant.
Se pudreaza din belsug cu zahar pudra amestecat cu scortisoara sau se impodobesc cu dulceata de afine-asta a fost alegerea mea!
Pofta mare!
Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma
..................................................................................................
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu