Made by Liana
Suntem fani milkshake, stiti, nu?
Ingrediene:
2 banane,
2 pere,
500 ml lapte,
un plic zahar vanilat,
o lingura zeama de lamaie.
Bananele se decojesc si se pun in blender cu putin lapte, se mixeaza, apoi se adauga perele curatate de coaja si taiate bucati, se adauga zeama de lamaie, zaharul vanilat, restul de lapte rece si se mixeaza.
Milkshake-ul se toarna in pahare si se decoreaza cu chipsuri de pere, din care am mai folosit si la Orez cu lapte si pere.
Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma
..................................................................................................
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.
gand la gand? Si eu am pregatit in seara asta milkshake dar cu alte fructe,postez mai tarziu ca nu am termina treburile,sunt in pauza :D "Pauzele mici si dese,cheia marilor succese! :))"
RăspundețiȘtergereLiana,
RăspundețiȘtergereEu admiram milkshake-ul tau si ma pregtaeam sa scriu,cand internetul s-a intrerupt.
Cand am revenit,am gasit comentariul tau la ice-ul meu. :)
Eram fiecare pe pagina celeilalte in acelasi timp.
Reteta ta e tare parfumata iar poza profesionala.Mi-a atras atentia imediat.
@Ana-cu bucurie! o sa te vizitez dupa ce-ti termini pauza ;-)
RăspundețiȘtergere@Lia- asa este, plin de coincidente astazi, nu stiu cum se face ;-)
Stii, uneori cred ca pozele mele sunt mai frumoase decat mancarea, dar batranul meu aparat Sony incepe sa ma dezamageasca din ce in ce mai des...:-(
Un desert rapid si bun. Weekend placut. Pup!
RăspundețiȘtergeremmm,,,ce bunatate,facem schimb,tu imi dai de la tine si eu de la mine,de acord?Pupici si o seara frumoasa!!
RăspundețiȘtergereNu.Cu siguranta si pozele si mancarea ta sunt pe masura.
RăspundețiȘtergereCat priveste aparatul sunt de acord cu tine,ca e bun un aparat performant,dar conteaza mult si
ochiul care il foloseste.Si nu in ultimul rand inima.Tu le ai pe amandoua.
Nici aparatul meu nu e cine stie ce.
Ces poires sont d'une transparence. Magnifiques.
RăspundețiȘtergereLe tout doit être très gourmand.
Bon week-end et à bientôt.
Am votat reteta din concurs.
RăspundețiȘtergereSi mai votez odata cu milkshakeul :)
O sa te votez. Zdravo i srecno.
RăspundețiȘtergere@Sara-asa a fost ;-)
RăspundețiȘtergere@Mirela-de acord ;-)
@Nadji- merci beaucoup!
@Arcadia- wauu, nu pot sa cred...merci fain ;-)
@Surac-nu in viitor, acum! Voteaza-ma, acum, te rog! Merci ;-)
@Lia-iti multumesc pt.sinceritate si aprecieri. Cu siguranta aparatul tau e mult mai bun decat al meu...il am de 6 ani si s-a stricat deja de 4 ori...s-acum e leocoplast pe el, ca nu i se mai inchid casutele...arata jalnic, dar a si fost folosit la maxim.
RăspundețiȘtergereCiao cara!!Quei bei bicchieroni sono davvero strepitosi! Bravissima! Baci.
RăspundețiȘtergere@Manu-grazie, cara, ciao!
RăspundețiȘtergerehmmm...foarte bun!!!pupici!
RăspundețiȘtergereCe pofta imi e de milkshake-ul asta si ce frumos
RăspundețiȘtergerearata feliile de para!
Apetisante foc ciocanelele umplute,
le votez cu placere!
@Gabriela- merci, pupici!
RăspundețiȘtergere@M.K.- multumesc frumos pt.vot, te-astept zilnic cu drag ;-))
L-am incercat si noi, a iesit foarte bun, desi poate as fi vrut sa fie un pic mai acrisor :) Mi-au placut perele tale de decor, si ma tot minunez, cum le-ai taiat asa subtire?!
RăspundețiȘtergere@Kadia-ma bucur ca l-ati incercat. De la banane si pere care abunda in zahar, nu ai sa vezi nimic "acrisor". Mi-am ascutit cutitul inainte de a taia feliile de para, plus para care a fost foarte verde si tare, altfel nu merge ;-)
RăspundețiȘtergeream incercat ieri sa postez un comentariu si blogger a luat-o razna, nu m-a lasat la postarea asta. dar incerc si azi, ca sa imi exprim si eu admiratia fata de felia de para, atat de artistic taiata!
RăspundețiȘtergere