Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

luni, 6 septembrie 2010

Milkshake de banane si nectarine

Made by Liana



Mmmm, ceva bun si racoros...si caloric, pentru cine e in crestere, nu se pune ;-)
La banane nu putem renunta ca doar suntem cimpa adevarati, dar dupa Milkshakeul cu banane,nuca si miere si cel cu banane si capsuni, am zis sa fac si cu piersici chele...asa le zic eu la nectarine..."ingemanarea" dintre piersica si pruna...foarte buna!


Ingrediente:

4 nectarine,
3 banane,
1 lg zeama de lamaie,
1 plic de zahar vanilat,
500 ml lapte.




Se decojesc bananele-eu am folosit 3- le-am taiat feliute si am mai oprit cateva pentru decor, le-am pus in blender, le-am stropit cu zeama de lamaie, am pus vreo 100 ml de lapte si le-am blenduit spuma.
Nectarinele le-am spalat bine, le-am scos samburele, le-am taiat bucati si le-am pus peste banane. Am turnat si restul de lapte.
Am folosit trei, pe a patra am pastrat-o pentru decor.




Nu am avut zahar vanilat, dar am folosit zahar pudra cu aroma de vanilie...nu-i totuna?


Pe ultima nectarina am taiat-o felii si am asezat cate 4 in paharele pline.

Am trecut cateva felii de banane prin pai si a fost gata de savurat!



Tot eu si cu Tudor ne-am sacrificat...hi,hi

8 comentarii :

  1. Liana, ce te-ai specializat, arata exotic super fain...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciao cara!! Hai fatto un frappè strepitoso!!! Una goduria!! Bravissima!! Bacioni.

    RăspundețiȘtergere
  3. ciao!! per me triplo frappè....è favolosooooooooooo!baci!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mai bunatate! Vreo doua pahare
    din astea cred ca m-ar foarte multumi!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Surac- merci, esti dragut,nu-s profesionista, da'nu ma dau batuta ;-))

    @Manuela-grazie, cara, baci!

    @Miha- ihi;-)))

    @Sara- te rog sa te servesti!pup

    @Federica-triplo frappe??? va bene, bene ;-)

    @Mononoke-hai, ma, si tu vrei doua? Ok,atunci ma duc sa devastez hypermarketu ;-))..pup

    RăspundețiȘtergere
  6. In loc de zahar vanilat, ar merge putin rom

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.