![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBCEqRxBh4ks_MdzewBtc90UVdq6xOrdvr_7ERR0-jxZvxmlvJAHvOifo8prN2NHBabwXgEHcIzMTtq8hp3_RU-EOv0bEdhJlu44OZj8JUKIn5Hrrv4gHToEV69_x81m2LPY46PvgZbqNv/s320/Picture+803.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiC7GEAfxbhfQo9J8n7NpI7h4lr7BIhMMBaN2zgfSVmv7utOS09nxqV_b_J4CYjQkyT_HxZAsyhlyP9fpO6Ib8gbEKf7u5bP-2lP-8T2IbM1-MSgzWK3ezxZWZpdyUrl4MZd-n78Gs0PFlg/s320/Picture+802.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNIpFKqZY_ioJCkEgE8SMiYMPDgBubeZ9Zzwt7OtLMyibvZLFRdg5epE9IU3XEJFeP0EJxuZwUlpGmsViWtkzrJoAUlGktjkSRhRnxloIUuHhlL_YH8EYoypQ20JbWbosOS8smrC-pEi9z/s320/Picture+798.jpg)
Demult vroiam sa fac o pizza cu aluat facut de mana mea...si azi mi-am pus in aplicare planul. Si-am cautat prin revistele mele, pana am gasit aceasta reteta in revista Femeia de azi.
Ingredientele si modul de preparare al aluatului l-am respectat intocmai, in rest...cu ce-am avut eu prin frigider si prin camara.
Portii: 6
Calorii: 425
Timp: 55 min.
Dificultate: medie
Ingrediente:
3 carnati afumati,
1 conserva de porumb,
1 ardei capia rosu,
1 ceapa rosie,
bulion,
oregano,
cascaval.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGd7xZu57u7ylpULqA8acd94IQ5XVNsIh3wgSOMk5-wp6Lm7Bj06RlMDMoJA7xRoDvi4gi-3y4pUL6CXcZWcRt_GBV6mbakWIG4IJ_0m8mkjR7YRrL8XcNgk6jr809cdMXRurwHAJvhP65/s320/Picture+796.jpg)
Pentru aluat:
400g faina,
25g drojdie,
150 ml lapte,
100 ml ulei de masline,
1 lingurita de sare,
1/2 lingurita zahar.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj5S9vsIncs5VWZG3AEbFZduH1CJmc4i6UorG_JnRF4E72KMyMoGKLAS-hu_ASkz9xzHvwGbDc8a0YjYFIqwD6Kpudu2qTbr7wPveqyYsiIoth4f8wWRGlpbkumEPfjIz40r4VkaYGwB5HB/s320/Picture+792.jpg)
Mod de preparare:
Dizolva rojdia in laptele caldut, impreuna cu zaharul si cu sarea si toarna peste faina.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRHE59Pinf5ay7alkJWrdXgdh6d492X5qJk0zefM5D0zEgGXxBKjfMhLZYO4OAJFPda16LecvAy3Hx4K5zoHZcMhCu-V2nIkm8MiLjG3qz_BBRnXwMis2QUXUV07xDg-DSYOBqOrGQVyeD/s320/Picture+793.jpg)
Toarna uleiul si framanta usor.
Din cand in cand, adauga apa calduta pana cand aluatul se desprinde de pe mana.
Foarte putina apa am adaugat, vreo 4-5 linguri, deoarece s-a legat imediat.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhDfjDGl_zVZpi0n_-U8RhKDioHbRb3WgSI4aS1_fPTVolysxFQdHBsudjEAaXa8cYAoZ50sIgKFt9Y9LV-laJKUDcalzPx3fGRd5nsde-3rSFOElhIjm7Yk0dw3kKH7X0CwoaJBgQddzXJ/s320/Picture+794.jpg)
Acopera aluatul si lasa-l sa creasca 30 de minute. Eu cred ca l-am lasat 1h...deh, treburi, ala micu' etc.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhuQDdO_CjCki3spJxnN2buY7XUJWFxLKzN4I0uBPUlazTxjO1LIpZAVcAufS97imzvtXP6QTTeu7i-q9QDIIDgVMv7a37w6RF6WM9yGSSANUoQXCMC6idO3lJcFR-GmezAjtiIOmaEYBA/s320/Picture+795.jpg)
Intinde aluatul in doua foi potrivit de groase si aseaza-le in tavi unse cu ulei.
Eu am folosit forma de tarta si o tava pt.prajituri...cu chiu cu vai mi-a ajuns blatul...
Unge blaturile cu sos/bulion si presara cascaval ras.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5wHGIFbspJ0nXNEHrcTjZa0KGwnjdNo4ri86h-pAesuPdcnQ1Mk-jWYJQpHskvIO0GrZdAlLNgxPdA0sEtRRZJ_u0J41nVNGDIosSjkk9AA5fWIM8SULWW8tgfPLsMkH3nXgR0zamidy6/s320/Picture+797.jpg)
Repartizeaza porumbul, ceapa rosie taiata rondele, felii de carnati din belsug, rondele de ardei, oregano si iar cascaval.
Lasa la cuptor aproximativ 35 de minute.
As fi golit si o sticla de vin rosu, atat de buna a fost ;-)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiK4whP_8QzTOz9mvDiGhJwDu6F0KUSisHZmDbXOo85mOiTfuohXjZcjAQf1NM6yj5-0y8pO_tuHrNZtFnWp_Nl2gkpHKdMX0gtKrrmbJM8q24wEfwS_iirWbRJMuI7lKd7hts3_zLfMKNV/s320/Picture+806.jpg)
Poftiti la pizzaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3lnviheI7Jp8t8tf8Y-CCSLxQ2Hi8kyoUaZC1I8e5U9MzmCeVoxszk7vqxydr5xmMsDEQ0FTDErkeJedQbqJrDnUDTPbWmS1MDBE4hoj61mPRAFnNRcBZb7jrZJOM7SFeGgr48kJZvnKM/s320/Picture+804.jpg)
O pizza rustica,imbietoare.
RăspundețiȘtergereSe vede ca e deja frig.Dam drumul la cuptoare :)
Ce haios e cutitul tau de pizza! Eu am facut o singura incercare sa fac pizza cu mana mea si nu mi-a placut deloc ce a iesit. Probabil trebuie sa ai sange de italian ca sa iasa cum trebuie o pizza :)
RăspundețiȘtergerefrumoase imagini,o pizza pe cinste!
RăspundețiȘtergereBuna, arta super pizza, ai pus de toate pe ea numai am sa te rog cand o sa mai faci, sa pui cascaval bucatele pe ea dar in ultimu minut inainte sa o scoti din cuptor si ai sa-mi dai dreptate, pentru ca daca pui inainte cascavalul se topeste se arde si nu se mai vede, sper ca o sa incerci. Sa nu razi niciodata cascaval marunt. Zdravo...
RăspundețiȘtergereune pizza bien alléchant, je viens pour récupérer un morceau
RăspundețiȘtergerebonne soirée
@Lia- l-as aprinde zilnic ;-)
RăspundețiȘtergere@Kadia-te asigur ca n-am sange de italian absolut deloc! Pur si simplu trebuie sa simti aluatul, la fel cum simti corpul persoanei iubite cand ii faci masaj sau altceva...totul se face cu dragoste, nu-i asa? ;-)
Ah, si setul de pizza l-am castigat la un concurs Dr.Oetker.
@Alison-in cinstea noastra!
@Surac- tu stii ca ai dreptate? Asa voi face data viitoare!Iti multumesc frumos pt.sfaturi! Jiveli!
@Fimere-un morceau pour toi avec plaisir!