Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

joi, 1 martie 2012

Balerini facuti ca sa te simti usoara

Made by Liana


Dintotdeauna mi-au placut balerinii.Comozi, lejeri, disponibili in toate culorile, de panza sau piele, balerinii iti usureaza mersul, te fac sa te simti de parca ai merge desculta.

Ca orice femeie care are zilnic drumuri multe de facut, caut sa-mi menajez picioarele si sa aleg ce e mai comod pentru ele.

Ei bine, acesti balerini Puma Simplice sunt de nerefuzat!




I-am gasit pe haine online si ii poate avea oricine.

E usor de comandat, deoarece aveti patru metode la alegere.

Daca nu vreti sa treceti prin prima metoda, urmand cei sapte pasi ai unei comenzi online, atunci urmati a doua metoda si sunati la unul din cele trei numere de telefon afisate: +4 0721 974 956, +4 0765 447 879
si +4 031 426 71 58 spunand codul produsului dorit.
A treia si cea mai simpla metoda e sa scrieti pe mess la id shoptzoale si comunicati comanda!! Iar a patra metoda e sa mergeti la sectiunea Contact si sa completati casuta cu datele dvs. personale, incluzand numele podusului.

Particip cu acest articol la concursul organizat pe blogatu.ro.

2 comentarii :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.