Made by Liana
O supa de post, foarte aromata si satioasa, dupa o idee din revista Libertatea Retete.
Portii: 4-6
Preparare: 30'
Fierbere: 60'
Ingrediente:
o telina,
un cartof,
o ceapa,
un dovlecel,
2 radacini de pastarnac,
1 radacina de patrunjel,
ulei de masline,
ardei capia rosu,
ardei gras verde,
crutoane cu usturoi,
piper,
sare.
Preparare:
1.Se curata radacinoasele, se spala si se pun sa fiarba intregi sau taiate pe jumatate, in 2 l de apa cu sare si 1-2 linguri de ulei de floarea-soarelui- eu nu am pus.
2. Se verifica daca au fiert legumele, iar daca au fiert, se scot in sita, se lasa sa se raceasca putin si se paseaza cu blenderul...de mana. Ceapa se arunca.
Crema obtinuta se subtiaza cu zeama in care au fiert legumele si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
3. Supa-crema se lasa sa mai dea in cateva clocote si apoi se ia de pe foc.
Se serveste cu crutoane aromate cu usturoi si se orneaza cu ulei de masline, ardei rosu si verde.
Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma
..................................................................................................
joi, 2 decembrie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.
N-am mai mancat asa supica,dar cred ca-i tare gustoasa!pupici!
RăspundețiȘtergere@Gabriela- sa stii ca e si f.aromata ;-)pupici
RăspundețiȘtergereLiana, crem supe sunt pline de vitamine, eu le ador...Zdravo.
RăspundețiȘtergere@Surac-si mie imi plac ;-)
RăspundețiȘtergereottimo..con il freddo di questi giorni..
RăspundețiȘtergerebrava...
ciao
Enza
@Enza-grazie, ciao
RăspundețiȘtergereda cum e la gust? nu e prea dulce? Eu prefer desertul la final. Sunt doar curioasa ca sa nu muncesc sao fac si sa fie prea dulce ca pe tine te bat
RăspundețiȘtergere