Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

joi, 29 august 2013

Bucatarie rustica de vara la ElectroluxTasteFestival din Roma






Luni va povesteam despre Standul Pe masa din bucatarie la ElectroluxTasteFestival din Roma, intr-un exercitiu imaginar propus de Electrolux.

Azi, continuam exercitiul de imaginatie cu Tema 2. Subiectul e stufos, dar nu greoi.

Trebuie sa-mi imaginez aranjarea si decorarea standului culinar, branding-ul folosit, marimea si forma standului, alte elemente de decor sau grafica pe care mi-ar placea sa le folosesc pentru a-mi crea standul, muzica de ambient pe care vizitatorii o pot asculta in preajma standului meu.  

Bucataria este inima casei, locul unde toata lumea se aduna in jurul mesei fie la ora micului dejun, a pranzului sau a cinei, povestind vise de peste noapte sau intamplari de peste zi, savurand  o cafea sau o prajitura  si  simtind ca acolo este rasfatat si iubit.
Dar atunci cand este vreme frumoasa si avem musafiri, este benefic sa mutam bucataria in curte, langa gratar si piscina. Astfel, suntem mai relaxati si timpul petrecut impreuna pentru prepararea mancarurilor trece mult mai repede si mai placut.

Eu imi imaginez standul meu culinar exact ca pe o bucatarie rustica romaneasca, de vara, in aer liber, evident, in care sa predomine, fara doar si poate, masa din bucatarie.






O bucatarie de vara cu accente rustice, cu salbe de ardei iuti, cu funii impletite de ceapa rosie,


 de stiuleti de porumb si de usturoi atarnand din tavan, pe pereti sau pe mobila, cu cuptor pe lemne, dar utilata modern, cu plita si cuptor, cu frigider si masina de spalat vase, toate de la Electrolux.

Plita si cuptorul il am deja de la Electrolux, urmeaza frigiderul si masina de spalat vase mult dorita ;-)


In fotografia de mai sus cu bucataria exista si-un televizor, dar eu renunt la el cu mana pe inima, zau!

In locul lui as instala un cd-player din ale carui boxe ar rasuna doar Ciocarlia  lui Gheorghe Zamfir, o muzica dumnezeiasca, care ar atrage toti vizitatorii de la Taste Festival la standul meu. Ar veni ca vrajiti auzind-o!

Dar, ia stai asa!!! Ce cd-player?? L-as aduce acolo chiar pe Gheorghe Zamfir in carne si oase!!




Pe masa din bucatarie as aseza un frumos ulcior pictat, de lut, plin cu floarea-soarelui, iar in jurul lui, fructe romanesti, mere, pere, prune si struguri de masa negri, incetosati si parfumati, tocmai buni pentru a fi storsi si imbiati vizitatorii cu o canuta de lut plina de must.




Si de-a lungul bucatariei mele rustice as aseza panere pline de fructe si legume, rodul bogat al pamantului romanesc.





M-as imbraca si eu in costum popular, un costum in culorile tricolorului romanesc si v-as astepa cu mic cu mare sa-mi vizitati standul de la TasteFestival din Roma.

 Photo by Catalina Zaharescu


Nu-i asa ca ati veni??
 

Mustul e din partea casei ;-)

 


4 comentarii :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.