O zi de sambata potrivita pentru gratar.
Doar vara se poarta gratarele si mesele usoare. Cred ca pieptul de pui la gratar e alegerea perfecta.
Putin aromat si condimentat, putin mai altfel, mai diferit, pieptul de pui marinat in iaurt si curry va deveni vedeta gratarului.
Dupa o reteta din revista Femeia de azi.
375g iaurt,
1 lingura rasa curry Koyanyi,
1 lingura usturoi granulat Kotanyi,
2 lamai,
mustar picant cu boabe de piper,
ceapa verde,
boabe de piper roz,
sare si piper din rasnitele Kotanyi.
Mod de preparare:
Amestecati iaurtul cu zeama de la o lamaie, usturoiul granulat, curry si putina sare si piper din rasnitele Kotanyi. Lasati o ora la rece.
Cand sunt facute pe o parte, 3-5 minute, intoarceti-le sa se prajeasca si pe cealalta parte.
Cand s-au racorit, puneti pe fiecare frigaruie, jumatate de lingurita de mustar picant cu boabe de piper.
Am servit cu orez simplu si porumb fiert si am ornat cu ceapa verde si boabe de piper rosu.
Pofta buna de /la gratar ;-)
nu se vad urmele de la gratar, ere mai interesant...
RăspundețiȘtergereCe faine si ce gust bun cred ca au!
RăspundețiȘtergerece buuun!
RăspundețiȘtergereTrebuie sa fie tare bun!
RăspundețiȘtergere