

Mi-a venit mie sa fac o rulada de pui ca aveam shonc de casa facut de tata!, aveam si cascaval si piept de pui.
Recunosc ca am avut o dilema la shoncu'asta: e bacon, sunca afumata sau prosciutto? Ei, prosciutto si bacon- my ass-sorry! ca doar avem si noi nume romanesc pt. sunca asta de casa afumata, nu-i asa? Shonc i se spune in Banat...
L-am pus pe ajutorul de bucatar sa felieze pieptul de pui si astfel am obtinut patru fileuri de pui splendide...are mana buna;-)
Stati sa le trec la ingrediente...
Ingrediente:
4 fileuri de piept de pui,
5-6 felii de bacon,
5-6 felii de cascaval,
zeama de lamaie,
boia dulce,
vegeta,
patrunjel.
Fileurile le-am stropit cu zeama de lamaie, le-am asezonat cu boia dulce si vegeta,

pe urma le-am batut bine de tot- intre folii alimentare sa nu stropim faianta si toate acareturile...

Le-am pus unul langa altul-fileurile- apoi shoncul extraordinar taiat felii-

ca si-acum salivez la greu, d'aia l-am lasat in fiecare poza, sa vedeti cat e de bun!...asa...si cateva rotite de casaval.

Am rulat, am strans bine-bine si cum le-am pus din start pe folie de aluminiu, mi-a fost mai usor.

Apoi la cuptor in putina apa cu ulei.
Dupa 15 min. am dat folia jos si am acoperit rulada cu alte felii de bacon si cascaval si am lasat pana s-au rumenit bine de tot.
In alte 15 de min. a fost gata!
proaspat scoasa din cuptor...

feliata...

Am ornat cu patrunjel, am servit cu castraveti murati si un pahar cu vin roze-ca merge cu pui.
Delicios a fost si a aratat extraordinar!