Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

duminică, 11 decembrie 2016

ShoeBox-Cutia cu cadouri-ediția a 10-a

 Proiectul ShoeBox a luat naștere datorită unor oameni cu suflet mare, apoi cu ajutorul prietenilor lor a devenit cunoscut în toată țara,  ba chiar și din străinătate.

Acest proiect frumos a  crescut datorită voluntarilor  și partenerilor care au reușit să fie prezenți în aproape toate orașele din țară.
Perioada de colectare a cutiilor este intre 1-15 decembrie 2016, urmând ca între 16-24 decembrie sa se împartă cadourile  copiilor și după ce trec sărbătorile, se va face un raport al campaniei din acest an, așa cum se obișnuiește.
#ShoeBox2016 reprezinta efortul combinat a peste 150 de parteneri de locații si ajutoarele acestora, o participare masiva a romanilor din tara si diaspora, si nu in ultimul rand bucuria zecilor de mii de copii defavorizati din Romania, care de Crăciun vor primi si ei un cadou.


  ShoeBox a ajuns în acest an la ediția a zecea. La editia a saptea , a opta și a noua ne-am implicat și noi, iar acum este a patra oară când participăm :-)

  "In toate campaniile ShoeBox, “Mosul” nu prea are nici o treaba. Aici vorbim cu mandrie si reverenta despre TIMPUL si EFORTURILE depuse de romani cu inima, de orice varsta si provenienta sociala sau etnica, care pun din putinul sau multul lor, pentru cei care nu au. NU e magie, NU e vraja, NU e basm, e REALITATE. Si asa as vrea sa si ramana."spune Valentin Vesa, unul dintre organizatori.

Perioada de colectare a cutiilor se termina joi, 15 decembrie 2016, inclusiv. Grăbiți-vă, mai sunt patru zile!!


 Sunt doar trei locații anul acesta, față de șase anul trecut și de nouă locații în 2014:
 - Universitatea de Vest (Bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4), de luni până sâmbătă, între orele 09:00-16:00;
- Sediul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor (str. J. H. Pestalozzi, nr. 16), de marți până joi, între orele 09:00-16:00;
- Căminele studențești C3, C12, C13, C15, C16, C17 și Camelia, zilnic, între orele 09:00-20:00 - valabil pentru locatarii acestora. Ce puteți pune in cutii:

Se învelește frumos în hârtie de cadouri cutia de pantofi și capacul ei, fiecare separat, apoi pui în cutie tot ce ai pe suflet să cumperi și poți dărui. Ai mai jos câteva sugestii:


  • dulciuri (ex.ciocolata, biscuiti, napolitane), dar NU ceva perisabil (ex.banane, portocale, iaurt);
  • articole scolare: caiete de scris, creioane colorate, un ghiozdan, un penar sau orice altceva;
  • jucarii potrivite pentru varsta si sexul copilului;
  • produse de igiena personala: perie si pasta de dinti, sapun, sampon, gel de dus, absorbante (in fiecare an am observat ca fetele aveau mare nevoie de asa ceva);
  • o felicitare de Craciun pe care sa scrii citeva rinduri pentru copilul care va primi cutia de la tine (esti liber sa pui datele tale de contact si sa pastrati legatura si pe viitor);
  • articole de imbracaminte: un fular, caciula, ciorapi grosi, manusi sau orice altceva de acest fel, nou sau purtat dar care sa arate bine, sa nu fie rupt, patat sau deteriorat;
  • poate o lumanare parfumata care sa le aminteasca si lor de mireasma Craciunului, insa fara chibrituri, nu cumva copiii sa faca vreo isprava… Lumanarea nu trebuie sa fie neaparat ceva “fancy”, ci una “folosibila” (multi dintre ei NU au nici macar curent electric);
  • orice alt cadou de care știți că s-ar bucura copiii voștri sau de care v-ați fi bucurat voi dacă erați în locul lor.  Toate lucrurile trebuie să fie noi. Fă un cadou așa cum ți-ar place să-l primești și tu, nu fă curățenie în casă pentru ca mai apoi să dai ce e “de aruncat”.
 • Aflati mai multe detalii aici.

2 comentarii :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.