Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

miercuri, 31 iulie 2013

Slabeste si mentine-te cu Gerlinea!

Am acumulat cam multe kilograme in ultimii trei ani, adica de cand detin acest blog.
M-am hotarat  sa slabesc, sa pierd kilogramele in plus si sa ma mentin.
Si numai bine am primit vestea salvatoare de la Echipa de testare BUZZStore, si-anume sa ma alatur Campaniei Gerlinea Romania.
Aveam cont pe www.buzzstore.ro, am completat chestionarul pentru concurs, pe urma m-am regasit pe lista celor 100 de testari acceptati in aceasta campanie.
Am primit un pachet de produse Gerlinea pentru a le incerca, dar si pentru a le studia cu atentie.



Kitul de la Gerlinea contine:

1 cutie Gerlinea Batoane Dietetice Duo-Ciocolata 372g (12 portiix31g)- o combinatie inedita de crema de ciocolata alba, invelita in ciocolata neagra, bogata in proteine, la numai 127kcal/baton. 1 baton=1 gustare.







Am si incercat un baton ca mi-era foame, era dupa-amiaza si nu mancasem nimic...mi-a placut, e foarte bun la gust, dar m-a izbit inca de la prima imbucatura  gustul de lapte praf.


1 cutie Gerlinea Biscuiti Lamaie Vanilie 156g (8 portiix19,5g)-biscuiti cu aroma fina de lamaie sui vanilie, bogati in proteine (20% din aportul energetic) si in vitaminele B1,B2,B6,B9, PP si E, la numai 89 kcal/portie.





I-am incercat si pe acestia si pot sa va spun ca o mare amatoare de biscuiti ca sunt deliciosi!! Gustul de vanilie cu lamaie e destul de puternic.


1 cutie Gerlinea Shake Ciocolata 30g (1 masa)-pudra pentru bautura dietetica, inlocuitor de masa pentru controlul greutatii. Se prepara cu ajutorul unui shaker si 200ml de lapte 0,1%grasime si are numai 200kcal/masa.


Trebuie sa cumpar lapte de 0,1% grasime ca sa-l incerc.

3 sticle de Gerlinea Milkshake 236ml(1 masa), doua de vanilie


si una de ciocolata-bautura dietetica, inlocuitor de masa pentru controlul greutatii, cu continut ridicat de proteine si echilibrata in vitamine si minerale, la numai cca 220kcal/masa.


Maine voi incerca unul din ele.

Toate aceste produse sunt pentru inlocuirea a 4 mese si 4 gustari. Urmand propunerile de meniuri si respectand cu strictete indicatiile nutritionistilor mentionate in brosura, pot scapa in doar cateva zile de cateva kilograme neplacute.

1 coarda pentru exercitii fizice pentru un tonus mai bun.


 Tot de maine ma apuc si de sarituri ;-) O voi folosi din plin pentru a arde extracaloriile si pentru a-mi tonifia musculatura.

10 brosuri si 10 vouchere de reducere pentru prietenele mele din Timisoara. Cine vrea sa se intalneasca cu mine pentru a primi un voucher, o brosura si un baton dietetic Duo-Ciocolata Gerlinea sa-mi lase mesaj privat pe facebook cu numar de telefon.

Cine e cu mine, mana suuuus!!!

2 comentarii :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.