Stiati ca 100g de somon contin necesarul zilnic de vitamina D si au numai 168 de calorii?
Daca da, e bine sa mancati somon de trei ori pe saptamana, dar o data e musai. Daca nu, va recomand aceasta reteta numai buna de servit intr-o calduroasa seara de vara, drept cina. Si cum in frigider trona somon de la Ocean Fish, mi-am zis musai sa fac ceva cu el.
Reteta e din revista Femeia de azi, nr.13/2013.
Ingrediente:
200g paste scoici,
100g somon marinat Ocean Fish,
3 linguri mazare din conserva,
1 lamaie,
1 legatura marar,
5 linguri ulei de masline,
sare.
Mod de peparare:
Pune pastele la fiert in apa cu un paf de sare. Separat, scurge mazarea.
Somonul il taiem fasii
Intr-un castron, amesteca pastele scurse cu mazarea,
adauga somonul
si mararul tocat fin.
Stropeste totul cu ulei de masline amestecat energic cu trei linguri de zeama de lamaie.
Potriveste gustul de sare si lasa la rece cateva minute, ca sa se intrepatrunda aromele.
Compozitia astfel obtinuta, repartizeaz-o in pahare si serveste cu felii de lamaie.
Atat de simplu si usor de facut...si e atat de racoritoare si satioasa mancarea asta!! Plus ca nu ingrasa ;-)
Pofta buna va doresc!
ce bineee arataaa :)
RăspundețiȘtergere