Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

duminică, 24 octombrie 2010

Rulada de pui cu omleta

Made by Liana








Am mai facut rulada asta de vreo cateva ori, dar o data am pierdut pozele ca mi-a fost stricat computerul si nu au fost salvate in D!!!, altadata, nu am avut baterii la aparatul foto...eh, se mai intampla...
Acum m-am asigurat ca totul e in regula si am purces la treaba.

Ingrediente:

un piept de pui mare,
oregano,
ulei de masline,
zeama de la o 1/2 lamaie,
3 oua,
vegeta,
ardei gras verde,
ardei capia rosu.


Metoda de lucru e la fel ca la Rulada de pui cu bacon si cascaval, dar o mai scriu o data...

Am taiat pieptul de pui in felii subtiri, le-am asezonat, le-am acoperit cu folie alimentara sa nu stropesc peretii proaspat zugraviti ;-) si le-am batut cu ciocanul de snitele, usor si metodic.



Vi se pare ca am stofa de sadica? Cine raspunde afirmativ, inseamna ca n-a folosit in viata lui ciocanul de snitele!!

Cum le-am asezonat? Am presarat sare, putin piper alb, oregano, ulei de masline adus din Creta, zeama de lamaie



si le-am lasat la frigider pana am pregatit omleta.

Am batut rapid cele trei oua-frateee, da'sunt sadica rau de tot, bat tot ce prind...prin bucatarie ;-)))am asezonat cu vegeta si-am trantit-o in tigaia incinsa cu putin ulei. Am intors-o frumos si pe partea cealalta, ca pe o clatita si cand a fost gata, iar am trantit-o peste feliile din piept de pui, asezate unele langa altele pe folie de aluminiu.

Peste omleta am pus bastonase de ardei gras verde si ardei capia rosu.



Am strans bine de tot si frumos cu folia si rulada astfel obtinuta




am pus-o intr-o tava la cuptor in putina apa cu ulei vreo jumatate de ora.
Apoi am desfacut si am lasat-o sa se raceasca.

Am servit-o pe un pat de salata cu cartofi aurii la cuptor si am presarat cateva firicele de salata pe ici-colo.



Foarte bun, da'putin rau de tot ;-(

15 comentarii :

  1. E super reteta si sigur o voi pregati si eu!
    Iti dau de stire,sa fii sigura!
    Imi place noua "fata" a blogului !
    Felicitari pentru premiul de la Bere Timisoreana,il meritai!
    Eseul a fost excelent !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult de tot, Carmen!
    Sigur e pe gustul tau rulada, are si carne si oua! ;-)puuup

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioi, ioi...ce-mi faci tu mie la prima ora! Ok, e aproape pranz dar nu conteaza. Nu ma inviti la masa de duminica? Promit ca ma integrez perfect in familie :).
    Arata excelent!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce fain arata,nu am incercat niciodata sa fac o rulada din omleta si cred ca in curand voi incerca reteta ta ca tare pofticioasa mai e!te pupik!

    RăspundețiȘtergere
  5. Efect vizual garantat,sigur bun, deci: am sa incerc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmm ce bunatate !arata foarte bine .Iti doresc o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. mmmm,,,,ce deliciu,,,,pot fura o portie????Pupici si o seara frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  8. In caz ca nu primesti alerta, intra unde ai pus comentariul "rautacios" si o sa vezi raspunsul. Rulada arata minunat. O saptamana frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Sara- se pare ca e o vorba de o neintelegere. Comentariile la tine apar instant, nu le primesti pe mail, asa cum le primim noi, de exemplu, pt.a le citi intai si a le modera, adica de a le publica sau a le refuza. Asta am vrut sa zic,cand am scris ca "nu le moderezi", dar m-am exprimat gresit, scuze!
    Si ma gandeam ca nu ai timp sa revezi toate retetele din urma, ca sa vezi daca ai mai primit comentarii, pt.ca eu ti-am lasat la mai multe intr-o zi, tocmai pt.ca ele apar instant la tine, nu ca la noi, pe mail si dupa ce le moderam, pe blog.
    Chiar nu a fost absolut nimic rautacios...imi pare rau ca asta-i inteles... O seara faina!pup

    RăspundețiȘtergere
  10. @Boabe de cafea-tulai Doamne, fata draga, da'hai, cum nu, mai punem un scaun si pt.tine cu mare drag! Chiar m-am implicat intr-o campanie umanitara care se numeste Pranzul de duminica si care este adresata fostelor cadre didactice, artisti.Pt.detalii acceseaza urmatorul link:http://www.ardei-iute.ro/forum/18-diverse/24241-responsabilitate-sociala-ardei-iutero.html?limit=15&start=30#24609

    @Gabriela- trebuie sa incerci, atunci, merita!

    @Lilly- merci mult de tot, o sa-ti placa,pupici!

    @Nela-a fost asa de mica bunatatea asta...o seara faina si tie ;-)

    @Mirela- nu fura, ca nu-i frumos, te servesc cu drag ;-)

    @Boscodina-am observat, cum nu!Merci pt.invitatie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Liana ma bucur. Neintelegerea a pornit de la faptul ca poate nu stii, dar indiferent ca mesajele sunt cu aprobare, ca la time sau ca apar instant, ca la mine, si eu tot prin mail sunt anuntata cand cineva posteaza. Sau daca bifez casuta de mail cand postez eu la cineva si astept raspuns, la fel primesc mail. Noapte buna. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Sara- aha, no'amu stiu! Merci pt.explicatii si intelegere!puuup

    RăspundețiȘtergere
  13. trebuie sa incerc si eu ca prea bine arata...si mai are un plus:nu trebuie muncit tare mult...te anunt ce a iesit!

    RăspundețiȘtergere
  14. Un roulé très réussi. Bravo!
    Je te prendrai bien une tranche pour ce midi.
    Bonne semaine et à bientôt.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.