Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

sâmbătă, 9 februarie 2013

Chec cu broccoli si somon marinat






Un chec delicios pentru o sambata friguroasa. Un chec cu iaurt, si nu cu ori ce fel de  iaurt, ci iaurt Danone Nutriday. Un chec cu peste si nu orice fel de  peste, ci somon afumat, preferatul meu. De la firma mea preferata, Ocean Fish!

Particip cu aceasta reteta la provocarea Blog Chef Danone.

Reteta este din revista Libertatea pentr femei-Retete nr.6/2012.

Portii: 10-12
Preparare: 30'
Coacere:45
Asteptare: 30'

Ingrediente:

50g somon marinat Ocean Fish,
50g buchetele de broccoli,
140ml iaurt Danone Nutriday,
100g cascaval ras,
150g faina,
1 plic praf de copt,
 80 ml ulei de masline,
sare si piper din rasnitele Kotanyi.

Mod de preparare:

1.In apa clocotita se fierb buchetelele de brocoli pentru 5 minute, dupa care se lasa la scurs intr-o strecuratoare.

2.Intr-un vas se pun ouale si se bat ca pentru omleta. Se potriveste gustul de sare si piper din rasnitele Kotanyi,


dupa care se adauga, pe rand, faina cernuta cu praful de copt


uleiul de masline, cascavalul ras si la final, iaurtul.


Se amesteca dupa fiecare ingredient.


3.  Se da la rece pentru 30 de minute.

4. Se toarna compozitia rece intr-o tava de chec, unsa si presarata cu faina. In aluat se pune  somonul marinat taiat cubulete,



 buchetelele de broccoli taiate



  si se amesteca usor sau pur si simplu impingeti cu o lingurita somonul si broccoli in aluat.


5. Se coace timp de 45 de minute si apoi se lasa sa se raceasca in tava.


Se taie dupa ce s-a racit si se serveste cu multa pofta!












A fost foarte gustos checul, dar data viitoare voi dubla cantitatile ;-)

6 comentarii :

  1. Ce bunatate,si ce frumos arata!!!!!!Succes!!

    RăspundețiȘtergere
  2. E frumos, colorat, sanatos si plin de vitamine. Eu nu pot sa-mi doresc ceva mai mult! Multa bafta la concurs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si a fost si prea mic si prea putin, sa stii ;-) Merci frumos :*

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.