Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

luni, 3 decembrie 2012

Galeria cu "tablouri fierbinti"

Made by Liana 

De cand n-ati mai fost intr-o galerie de arta?
Niciodata?? Cam demult tare? Destul de recent?
Huh...ce-ar fi sa veniti cu mine? Intrarea e gratuita ca si privitul, de altfel ;-)

Vreau doar  sa va prezint cateva "tablouri fierbinti":
Aurora boreala:



Pe tabloul acesta e bataie, toti il vor:Coffee addict


De mare efect e tabloul cu fluture: Papillon

"Trandafirul" intra la tablouri rezervate: BrownRose


Flowers

 Venice
Sun
Night
Tornade

Radacini



Red flowers


Ei, cum vi s-au parut tablourile? NU prea fierbinti?? Cum, voi v-ati gandit la nuduri, la trupuri ude sau umede pe marginea patului, a cazii de baie sau chiar pe masa din bucatarie?? :P
Nu pot sa creeed....
Ei, bine, nu!
Tablourile fierbinti sunt de fapt panouri  radiante, tablouri care degaja caldura, creand unde electromagnetice similare cu lumina soarelui, dar invizibile pentru ochiul uman.

Spre deosebire de sistemele de încălzire clasice, panourile radiante oferă caldură unui spațiu în același fel în care soarele încălzește o persoană într-o zi de iarnă. În timp ce aerul din jur este destul de rece, expunerea directă la soare face ca acea persoană să se încălzească. 
Acesta este efectul de căldură radiant - undele electromagnetice, cum sunt cele produse de lumina solară, transferă energie la lucrurile cu care vin în contact, iar în cazul unei persoane, aceasta energie este resimțită ca și căldură.
  Indiferent daca sunt plasate pe un perete sau pe tavan, panourile radiante vor încălzi o cameră la fel de bine deoarece ele transmit energie direct, la fel ca soarele, astfel încât amplasarea lor într-un anumit loc este mai puțin importantă.
Deoarece nu folosesc aerul din jurul lor pentru a genera căldură, panourile radiante pot fi utilizate și în aer liber pentru încălzirea spațiilor, cum ar fi terasele cafenelelor și a spațiilor comerciale, sau în zonele cu trafic pietonal mărit, în special pentru a evita formarea gheții acolo unde nu este dorită.

Avantajele panourilor radiante Heat-X sunt următoarele:costuri reduse de energie, costuri reduse de instalare, montare rapida, durata de viata a unui panou radiant este de 30 de ani, nu este nevoie de proiecte si aprobari si panourile au efect de vindecare in cazul bolnavilor de astm si a bolilor ce sunt influentate de unde infrarosii.

De asemenea puteti sa va personalizati panoul intr-un design atragator, alegandu-va orice fel de fotografie doriti - pe care vi l-ati ales din galeria mea?- si pot fi integrate in decor sub forma de tablouri. 
Daca nici asta nu e genial, atunci ce mai e??
  • P.S.Titlurile tablourilor sunt date de mine.


3 comentarii :

  1. Foarte tari aceste tablouri!!!Si daca mai fac si caldura...le vreau pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place ala cu cafeaua....le stiu panourile...are o prietena , eu am super cald in casa , dar ala cu cafeaua e tareeee...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.