Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

miercuri, 5 decembrie 2012

Am tricoul meu si ma mandresc cu el

Made by Liana




Citesc. Citesc carti. Citesc carti in pat. Daca citesc carti in pat cum sunt?Relaxata.Cum e o femeie relaxata in pat? Buna!  Sunt buna in pat cand citesc. Sunt buna in pat si cand dorm toata ziua ;-) Daca nu citesc, se schimba foaia :P

Imi plac tricourile personalizate cu atitudine. Adica de ce sa nu-ti scrii pe piept un mesaj pe care nu poti sa-l strigi, dar pe care poate sa ti-l citeasca toata lumea?

Sau daca poti sa-l si strigi, ar fi minunat! Te-ai elibera de toate angoasele, temerile, frustarile care zaceau in tine cand nu aveai niciun tricou personalizat.

Ce ochi s-ar holba spre pieptul meu daca as purta acest tricou funny  :D


Parca as vedea coate si ghionteli, hohote si chitcaieli, plus niste mieunaturi...doar traim in Romania :P

Tricoul pe care-l porti trebuie sa aiba atitudine, trebuie sa poarte un mesaj, trebuie sa fie o mica parte din ceea ce reprezinti.
In cazul tricourilor personalizate, cred ca e vorba mai mult de umorul posesorului...daca-l are sau nu.

Dar si de umorul producatorului





Cred ca acum, de sarbatori, cand esti in pana de idei, un astfel de tricou personalizat, funny, geek, cartoon, media s.a. ar fi un cadou nemaipomenit de haios, accesibil si memorabil pentru prietenii tai!
Sigur vei starni simpatii ;-) 


Un comentariu :

  1. :))Chiar ma gandeam sa fac cadou niste tricouri personalizate.Varsta nepotilor de la 6 ani la 21.Iti dai seama ce varietate de idei si personalizari!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.