Ce faceti? Bine?
Dar...de Revelion?
Cum adica nimic?? Nu mergeti niciunde, nu aveti program, nu vreti sau ati lasat totul pe ultimul moment?
Ei, poate reusesc sa va salvez eu ;-)
Restaurantul Casa Bunicii 2 din Timisoara, amplasat in Piata Mocioni (fosta Sinaia) vis-a-vis de biserica ortodoxa, intr-un imobil de exceptie in care se gaseste si hotelul Iosifin Residence Aparthotel, va asteapta sa petreceti Revelionul 2012-2013.
Localul pastreaza traditia bunului gust si a atmosferei calde de restaurant banatean cu mancaruri savuroase si sofisticate.Plus de asta acum e decorat de sarbatoare ;-)
Dar, sa va poftesc in restaurant
Inca de la intrare ne intampina Mos Craciun alaturi de portretele bunicilor
Atentie la scari, trebuie sa coboram
De incercat in primul rand: Frigarui de pui ca-n Basarabia + 4 sosuri
si aici mici detalii care ne introduc pe deplin in atmosfera sarbatorilor de iarna
Inca de la intrarea in sala, pe partea stanga ne intampina un scrin masiv, reconditionat exemplar si impodobit, intocmai cum avea si bunica ;-) Tot restaurantul e decorat cu tablouri, oglinzi si alte obiecte vintage astfel incat n-ai cum sa nu te gandesti tot timpul la ea. Iar atmosfera devine brusc calda si te invaluie precum mirosul cozonacului framantat cu truda si dragoste de degetele muncite ale bunicii.
O privire luuunga in partea dreapta...era plin, am nimerit chiar la ora pranzului. In capat de tot, unde se vede o plasma pe perete, e camera de joaca pentru copii.
Ce poate fi mai relaxant, cand dupa o masa copioasa sorbi linistit cafeaua preparata de o domnisoara draguta
in timp ce copilul tau se joaca fericit?...Televizorul e fixat pe Cartoon Network.
O masa rezervata
In partea stanga sunt mai multe mese pentru grupuri, pentru ca la Casa Bunicii 2 se organizeaza petreceri, botezuri, onomastici s.a.
Ei, si daca inca nu v-am convins cu prezentarea salii, sper sa va conving cu ospatarii frumosi, tineri, eleganti imbracati in negru cu papion rosu-baietii, si cu paion alb-fetele care au fost instruiti sa se poarte cu clientii cu drag, mereu cu zambetul pe buze, calzi, deschisi, intelegatori si mai mult decat prietenosi, de parca ei le-ar fi neamuri, doar suntem in Casa Bunicii 2, nu-i asa?
Aliona
Cosmin
si Marius
Iar vestitul bucatarul sef Ernest Hajdo -primul din stanga-a gatit si la Gastrofest-aici alaturi de Daniel Cheregi, bucatarul chef de la Casa Bunicii 1
Asaaa...acum ca v-am facut pezentarile si stiti pe mainile cui o sa-ncapeti, sa va prezint Meniul de Revelion:
Bufet suedez all-inclusive ce contine (va previn ca o sa salivati puternic!!):
Bufet rece:
· Rosii umplute cu cascaval si speek gratinate
· Ciuperci umplute cu ragoo de iepure
· Pasta de avocado si somon fume pe pat de castravete
· Rulada florentin
· Terina de pui cu ton
· Rulada de curcan cu smochine
· Rulouri de cascaval afumat cu somon marinat
· Barcute din piersici cu roostbeef si salata de telina
· Fructe confiate cu parmezan rulate in speak
· Rosii chery umplute cu pasta gorgonzola
· Frigarui din cruditati
· Rulouri din vinete cu pasta de branza in crusta de susan
· Mozaic de masline
Bufet cald:
· Piept de porc rulat cu verdeturi
· File de salau mediteranean
· Frigarui de pui ca in Basarabia
· Sarmalute cu mamaliguta
· Cartofi fondanti cu ghebe
· Orez cu fistic si stafide
· Muraturi asortate
Desert:
· Tarta tatin cu mere verzi
· Delices du chocolat
· Fructe
· Tort de ciocolata si nuci
Bauturi:
· Cafea
· Apa
· Bere
· Vin alb si rosu
· Vodca
· Whiskey
· Coktail
· Sampanie
Pretul unui meniu este de: 250 RON
Muzica si atmosfera va fi asigurata de un DJ profesionist. Va asteapta surprize muzicale pe toate gusturile, de la muzica contemporana pana la muzica populara din Banat.
Eu m-am convins singura! Si mi-am facut imediat rezervare la tel.: 0749-434-524.
Sunati ACUM! Mai sunt doar TREI SAPTAMANI PANA LA REVELION!!!
CASA BUNICII 2 VA ASTEAPTA CU DRAG SI PE NOI SI PE VOI!!! ;-)
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu