Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

duminică, 3 martie 2013

Supa crema cu marar, castraveti si somon marinat










Pentru o duminica deosebita, va invit la o supa crema deosebita cu castraveti,  marar si somon afumat. Legumele proaspete sunt acum la putere. Si e musai sa fie bio sau ecologice.
O modalitate simpla de a pregati legumele, sunt supele crema.Si sunt atatea optiuni...
De data aceasta am optat pentru o reteta simpla si rapida, din revista Click Pofta Buna nr.8/2012, deoarece aveam somon marinat de la Ocean Fish si am vrut neaparat sa fac si o supa cu el. Chiar daca se garniseste supa la sfarsit cu el, macar e acolo ;-)

Dificultate: mica
Pregatire: 40'
Portii:4

Ingrediente:
un castravet Fabio sau 4 mai mici,
1 cartof mare,
2 cepe,
50g unt,
1 l supa de legume,
1 legatura de marar,
250ml smantana,
50g somon marinat Ocean Fish,
sare si piper.

Preparare:

1. Cureti ceapa, o toci marunt si o calesti pana se inmoaie intr-o cratita cu untul topit. Adaugi castravetii taiati bucati,




  cartoful cubulete,



supa de legume, asezonezi cu sare si piper dupa gust si fierbi pana cand se inmoaie legumele.

2. Scurgi zeama daca este prea multa, adaugi mararul, pui totul in blender sau pasezi cu mixerul vertical



 pana devine o crema. Torni amestecul din nou in cratita, pui doua linguri de smantana, subtiezi cu zeama pana la consistenta dorita si mai dai un clocot.

3. Servesti supa calda, garnisita cu smantana amestecata cu marar,



 somonul  marinat taiat felii subtiri



si o crenguta de marar. Eu am spart si niste piper roz ;-)



Buna de tot, o sa mai fac ;-)

14 comentarii :

  1. Super faina combinatia, iar prezentarea e de mare clasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost chiar faina si buna, plus ca a mancat si Tudor ;-)

      Ștergere
  2. Delicioasa supica asta si ce frumos ai prezentat-o...ma faci sa vin la tine la masa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmmm,imi plac foarte mult supele crema de orice fel,printre care si asta;arata frumos si cred ca este si delicioasa!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac supele crema, atunci ai un motiv in plus sa o incerci si pe aceasta ;-)

      Ștergere
  4. E grozava supa! As manca zilnic, 24/24, 7/7.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e! Te invit sa o prepari si tu ca sa poti manca 24/24, 7/7 ;-)

      Ștergere
  5. O supa - crema de nota 10! Arata senzational si sunt convinsa ca si gustul este pe masura!

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata bestial de bine. Mie nu imi prea plac supele sau cremele de ganul acesta, insa arata foarte bine. Modul de prezentare conteaza foarte mult, imginile m-au convins sa incerc.

    RăspundețiȘtergere
  7. hhmmmm, ce bine arata, merge pe vremea asta rece, incalzeste corpul imediat si e foarte sanatoasa si reusita :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Surioaro, mi-ai facut o pofta nebuna, reteta asta arata senzational si cred ca nu degeaba, o voi face cat mai curand, mor de poftaaaaaaaaa !!!

    RăspundețiȘtergere

A apărut o eroare în acest obiect gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.