Made by Liana
Astazi, 23 noiembrie, la Timisoara, la Centrul Regional de Afaceri a debutat prima zi a festivalului gastronomic banatean, Gastrofest.
Au fost prezenti opt bucatari sefi si maestri bucatari membri ai Asociatiei Nationale de Gastronomie Romania:Daniel Cheregi(restaurant Casa Bunicii), Ernest (restaurant Casa Bunicii 2), Miki Vartop( restaurantul Il Bastione), Bogdan Lobonea,
Apoi, s-a taiat panglica...Chef Cezar Munteanu a dat cutitul pe foarfeca ;-)
Iar Mihai T. Ioan aka Uica Mihai si-a lansat prima carte: Bucatarii cu Uica Mihai
Intre timp, participantii au gustat din mezelurile de la Recas
au mai schimbat o vorba
Expozantii si-au asteptat clientii cu cosurile pline de carnati de casa afumati care te innebuneau cu mirosul lor
Cei care nu pot gati fara paprika, au de unde alege
Mai multe de la Camara cu condimente
sau direct din Spaisu' lu' Ioan
Eu v-am zis ca v-am asteptat cu Salam de biscuiti alb cu fructe uscate si Trufe de cozonac
iar Rita Oarga cu o multime de turta dulce in forma de calut, clopotel, fulg de nea, ursulet, manusa, caciula, sanie etc., maiastru decorate!!
Totul impachetat frumos de la ArtPapel
Bucatarii sefi de la restaurantele Casa Bunicii 1 si 2, Daniel Cheregi si Hajdo Ernest au incins aragazul cu mancare de post, torteloni cu dovleac
iar Bogdan Lobonea, cel mai tanar bucatar-23 de anisori ;-) impreuna cu maestru in arta culinara, Marioara Miki Vartop, indrumatorul si mentorul sau, ne-au pregatit un orez spicy si naut cu lapte de cocos
Mai spre sara, Uica Mihai o incins si el ceaunu' cu niste costita d-aia sanatoasa :P
iar soarele meu, Tudor a mancat fericit o turta dulce locomotiva .Multumim frumos, Rita!! :*
Maine, sambata, 24 noiembrie, va asteptam de la ora 10 si pana hat la 20 la Gastrofest!
Sa gatim, sa mancam si sa ne bucuram! Vivat!
Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma
..................................................................................................
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.
Draga mea Liana...mai e necesar sa spun ca salamul alb de biscuiti o sa-mi aduca tot timpul aminte de tine? Ei bine...cand l-am mai vazut si la festival...cred ca paranormalul a functionat atunci cand ai hotarat sa-l prezinti acolo!
RăspundețiȘtergereImi place sectiunea dulciuri!Clar pe gustul meu!
RăspundețiȘtergereImi place mult prezentarea ta. Sunt norocoasa. Daca nu erai tu, nu vedeam mai nimic din expozitie. Poate cu alta ocazie voi veni in calitate de vizitator. Oricum, m-am simtit extraordinar. Ma bur ca te-am avut alaturi. Pupici!
RăspundețiȘtergereAaaa! Era sa uit! Trufele au fost excelente, iar salamul de biscuiti, un deliciu. Esti o mare cofetareasa!
RăspundețiȘtergere