Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

duminică, 7 octombrie 2012

Vreau si eu camera mea!

Made by Liana 






Fiecare copil trebuie sa aiba camera lui...Tudor inca nu o are si ma bate gandul ca e destul de mare la 4 ani si ar trebui sa-l mut incet, incet singur, in camera lui.
Dar, pana atunci, ar trebui  sa i-o amenajez...sa schimbam mobila, covorul, perdelele...sa-i cumparam un pat nou, un birou, un computer...poate la anul sau cel tarziu cand va avea 6 ani si va incepe scoala, camera lui trebuie sa fie gata.

Am inceput sa caut lucrurile necesare intai...un pat, plus o cuvertura de pat potrivita. Si cred ca am gasit-o: Spark






Ce-i mai plac lui Tudor piratii si capetele de mort!! Si-mi place ca e rosie!! Tudor e singurul baiat de la gradinita care are tricouri rosii si chiar ma gandeam sa-i vopsesc un perete rosu...doar suntem dinamovisti convinsi! ;-))
 

Si un covoras cu personaje din desene animate sau cu masinite...inca nu stiu, mai cautam, mai vedem. Sau chiar un covor rosu aprins spre bordo, de ce nu?

Ma gandesc si la niste perdele tematice. Dar scurte, atat cat e fereastra, nu vreau din acelea lungi pana-n pamant...ma rog, parchet. Da, trebuie si parchetul schimbat ca e urat si vechi, numai de vreo 30 de ani...:( 
Si-un geam termopan, ca tamplaria geamurilor vechi s-a erodat, vopseaua a cazut pe alocuri, e grav...

Dar pana atunci am dat si peste o cuvertura pe gustul meu, cu putin rosu. Super faina!!!




 Si cu o perina rosie, mmm, cum sa nu-mi placa?

Sa ne innoim cu totii, de ce nu? Din cand in cand face bine la moral un lucru nou si frumos, nu-i asa? ;-)

Pana la anul sau peste doi ani, vad ce-mi mai trebuie pentru camera lui Tudor. Si un loc pentru ursuletul lui. Poate un pat supraetajat? ;-)

Inca mai caut. Si astept sugestii ;-)

8 comentarii :

  1. sunt mama si am acelasi ganduri si idei ca ale tale si fetita mea e de sema lui tudor si ea are un ursulet lola castigat recent la un concurs de care nu se dezlipeste - aceiasi problema o pun si eu mereu gata trebuie sa stea in camera ei singura ,incet incet ani trec se va obisnui deja noi am inceput asta datorita sotului care este un om muncitor mai avem de luat un birou pentru ea cu tot cu scaun ca sa o invat sa stea dreapta cand scrie, si un covoras ,o perdeluta penbru fetite si cam gata camera ei poate ne ajuta dumnezeu sa facem un efort anul acesta cand vine tai acasa si sai luam ce asi doreste micuta . dar in rest mai avem de lucrat cu baia,sufrageria ,balconul si final bucataria insa cum avem ratele mari le facem pe rand asa ca te sfatuiesc si pe tine ca este doar criza la noi si banii nu mai ajung niciodata .pop

    RăspundețiȘtergere
  2. Criza asta ne-a sugrumat aproape cu datorii si imprumuturi, stiu cum e. Ne gandim cum sa-i facem camera, deocamdata nu am cumparat nimic, pentru ca trebuie sa zugravim, sa schimbam parchetul si fereastra, apoi vin celelalte. Desigur, ca am pus ochii pe multe obiecte dragute, inclusiv aceste cuverturi prezentate mai sus, care sunt de mare efect. Si, da, ursuletul e castigat la concursul Dr.Oetker, la puding, acum recent, la fel ca fetita ta ;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic sa-i mobilezi camera in asa fel incat sa nu trebuiasaca sa schimbi mobila la fiecare etapa de varsta si inaltime evident.Schimbarea sa o poti face doar din obiectele decorative.asta va implica o cheltuiala mai mica.Cat despre parchet,daca zici ca are 30 de ani,banuiesc ca e din lemn,asa ca te-as sfatui sa-l pastrezi,doar sa-l cureti si sa-l lacuiesti in culoarea dorita.va fi si mai frumos si mai bun decat parchetul asta laminat care se foloseste acum.Cat despre geamuri,nu-i greu sa le vopsesti,daca tot se impune o astfel de operatiune.e drept ca eu sunt adepta tamplariei de lemn,nu-mi place pvc-ul.e drept insa ca geamurile termopan sunt bune.dar,cum am zis, puse in tamplarie de lemn.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate,Pansy! Azi am revazut niste mobilier pt. tineret foarte practic si util pe mai mult timp, ca sa zic asa.Si eu sunt impotriva termopanelor, dar sotului meu i-a intrat in cap ca o data cu renovarea, trebuie schimbat tot! Si tot el vrea ca peste parchetul vechi sa punem parchet laminat, cica se poate si arata foarte bine.Om vedea pana la anul, multumesc mult pt. sfaturi si ma bucur tare mult ca mi-ai scris :* Mi-ai lipsit <3

      Ștergere
  4. hihiih. ce urson mumos are. și nu pot să nu observ că-i cît Tudorel, pupa-l-ar Georgiana pe el! să fiți sănătoși! În timp îi faci tu și camera! Dumnezeu are grijă de noi :)
    vă pupez dulce!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, gata, de cum l-a vazut in cutie, s-a si indragosti de el, merge si la baie impreuna sa se spele pe maini deodata ;-)))Plus ca vrea sa doarma cu el!!Le-om trece pe toate cu bine, sanatosi sa fim! Te pupam de nu te vezi :* :*

      Ștergere
  5. Este exagerat de scumpa cuvertura, asta daca nu ai o conventie cu ei sa le faci reclama. Poti gasi o crotoreasa cu preturi rezonabile, care are masina de surfilat, poti decupa din panza de diverse culori (din pantaloni, fuste, rochii care nu-ti mai sunt de trebuinta) pirati, capete de mort etc si poti face un lucru original.
    Succes!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot pentru idee!!Rabdare si timp imi mai trebuie si pot sa o fac chiar eu ;-)

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.