Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma
..................................................................................................
duminică, 2 martie 2014
Rulouri de pui cu sunca afumata si fasole verde
De Martisor! Un pranz de duminica apetisant, consistent si delicios. Si rapid ;-)
Dupa o idee din revista Click! Pofta buna! nr. 2/2014.
Ingrediente:
5 pulpe de pui dezosate(500g),
150g cascaval,
5-6 felii de sunca afumata,
1/2 ardei gras rosu,
o conserva de fasole verde pastai(300g),
1 l de supa de carne,
200ml vin alb,
4-5 linguri ulei,
condimente 5 senses Traditionell Kotanyi.
Mod de preparare:
Puteti folosi si piept de pui, nu neaparat pulpe dezosate, dar eu asta am avut.
Spalati carnea si tamponati-o cu prosoape absorbante. Asezati folie alimentara pe un tocator, puneti carnea si o alta folie alimentara peste ea, (sa nu umpleti de stropi bucataria :P), apoi bateti-o pe ambele parti cu ciocanul de carne ca sa o frageziti nitel. Aveti grija sa nu le subtiati prea tare. O felie trebuie sa aiba aproximativ 5 mm grosime. Adaugati sare si piper dupa gust.
Pe fiecare bucata de carne puneti o felie de sunca afumata, o felie de cascaval, cateva pastai de fasole verde
si impachetati sau rulati ca si cum ati infasura un pachet de hartie. Procedati la fel si cu celelelalte felii. Prindeti cu sfoara sau scobitori-eu am folosit ultima varianta.
Asezati pachetelele de carne intr-un wok,
adaugati supa de carne si vinul si le lasati sa fiarba inabusit, la foc mic, pana cand furculita intra cu usurinta in carne. Am adaugat si o lingura de condimente Kotanyi, 5 Senses, Traditionell, care contine sare de mare, usturoi, piper, cimbrisor, rosii uscate, chimen.
Scoateti rulorurile si puneti pastaile de fasole ramasa in wok, impreuna cu ardeiul gras rosu taiat cubulete. Nu le lasati mai mult de 3 minute.
Pe o farfurie aranjati pastaile de fasole verde ramase, taiati un rulou in trei si asezati bucatile peste pastai. Presarati condimente 5 Senses Kotanyi, adaugati cateva frunzulite de patrunjel si serviti impreuna cu un pahar de vin alb.
Etichete:
5 senses
,
ardei gras rosu
,
carne de pui
,
cascaval
,
condimente Kotanyi
,
fasole verde pastai
,
patrunjel
,
pulpe de pui dezosate
,
rulouri de pui
,
sunca afumata
,
vin alb
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.
Gustos, frumos si rapid! Ce idee buna!
RăspundețiȘtergereRulorile sunt foarte aspectuoase, le prefer mereu unei fripturi clasice!
RăspundețiȘtergereInteresanta reteta! Imi place mult si cum arata!
RăspundețiȘtergere