Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

marți, 5 noiembrie 2013

Minipizza de HalloweenMinipizza de groaza!! Doar pentru amatorii genului horror!

Reteta-i simpla: aluat de pizza, mozzarella, masline negre, putin ketchup-facut in casa- si cateva boabe de porumb.

Bilutele de aluat nu tb sa depaseasca 80g, iar cand le intindeti sa fie de marimea palmei ca si la Minipizza Margherita.


Asta a fost prima tava pe care din pacate, nu am mai reusit sa o pozez dupa ce-am scos-o din cuptor: niste zombie cu mazare si porumb in loc de creier :P :DDovleacul infricosator: ungem cu kechup suprafata minipizzei, formam ochii, nasul si gura din bucatelele de masline negre, punem trei boabe de porumb in locul dintilor  si gata!Minipizza paianjen:  mozzarella rasa se imprastie pe suprafata aluatului, apoi se aseaza o maslina fara sambur in mijloc si se formeaza din feliute de masline, piciorusele paianjenului.Minipizza liliac: mozzarella rasa se imprastie pe suprafata aluatului, apoi din bucati de masline negre  se formeaza corpul, capul si aripile liliacului. La cuptor, mozzarella s-a umflat si a acoperit bucatile de masline, dar le-am dat deoparte cu  varful unui cutit ascutit.Pofta buna, fani Halloween!! ;-))

4 comentarii :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.