O salata simpla de vara cu ingrediente gustoase.
Casul de oaie e cumparat de la un producator care ne-a garantat ca e original. Gustul era acelasi pe care-l stiu, acelasi gust ca acel cas de la stana, preparat de ciobanul sibian :P si acest lucru m-a convins sa-l cumpar.
Rapid am facut si acesta salata, in rest l-am mancat gol ;-)
Ingrediente:
1 salata verde,
1 ceapa verde,
1 ardei gras rosu,
150g cas de oaie,
1 conserva mica de porumb,
100g sunca cruda afumata,
3 linguri de ulei de masline extravirgin,
1/2 lamaie,
sare si piper rasnite Kotanyi.
Mod de preparare:
Spala bine salata verde, sterge frunzele cu prosoape absorbante, apoi rupe-le fasii. Pastreaza cateva frunze pentru decor.
Taie ceapa verde marunt si ardeiul gras felii si casul de oaie cubulete.
Adaugi boabele de porumb spalate si scurse de zeama.
Feliile subtiri, aproape transparente de sunca cruda afumata le rupeti si le puneti in salata. Central am rulat doua-trei felii de sunca sub forma de trandafir.
Zeama de la jumatate de lamaie se amesteca cu uleiul de masline, sare si piper proaspat rasnite din rasnitele Kotanyi. Se toarna peste salata.
Se serveste imediat.
Pofta buna!!
simplu si de efect <3
RăspundețiȘtergerefoarte delicioasa <3 :*