Made by Liana
O mancare atat de simpla si atat de gustoasa, numai buna pentru o zi de toamna racoroasa.
Ingrediente:
50g unt,
6 ciuperci mari,
o ceapa mare,
350g carne tocata de vita,
cateva linguri de ketchup de casa,
sare si piper,
100g parmezan.
Mod de preparare:
Se spala si se curata ceapa, apoi se toaca marunt.
Ciupercile se spala sub un jet de apa rece, se curata, se taie piciorusele si se toaca marunt.
Se pune wokul Delimano la incalzit, iar cand senzorul de caldura e rosu, ii dam drumul untului in tigaie sa sfaraie pana cand se topeste, apoi i se alatura ceapa si piciorusele de ciuperci taiate.
Cand ceapa a devenit sticloasa, adaugam si carnea tocata de vita
Am adaugat spre final, si cateva linguri dintr-un ketchup facut de soacra-mea, cu ardei rosii si gogosari, am asezonat cu sare si piper, apoi am umplut palariile ciupercilor pe care le-am asezat frumos intr-o tava de yena unsa cu putin ulei.
Le-am dat la cuptor 20 minute la 160 de grade, apoi le-am scos si am ras parmezan peste fiecare umplutura in parte si le-am mai lasat cateva minute pana s-a topit parmezanul.
Am asezat cate o ciuperca umpluta pe frunze de patrunjel, cativa stropi de ketchup cu ardei iute si gata!
Ah, era sa uit: si extra parmezan pentru pofticiosi:
O zi gustoasa de toamna va doresc!!!
Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma
..................................................................................................
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.
Imi plac mult ciupercile , dar daca au si ceva carnita sunt de nerefuzat
RăspundețiȘtergereDap, viata fara carne e ca si copacul fara frunze ;-)))
ȘtergereMaine cumpar ciuperci (sper sa gasesc din astea mari) si sa prepar ca tare mi-ai facut pofta. Arata foarte bine, sunt convinsa ca s-au evaporat....
RăspundețiȘtergereMa bucur ca ti-au placut atat de mult, incat vrei sa le faci :* S-au evaporat cum nu, ca au fost prea putine si prea gustoase ;-)
ȘtergereWaw cat de bine arata !!!!
RăspundețiȘtergereAi dreptate ca este o mancare foarte simpla dar...atat de gustoasa.Si ai tu harul asta de a ne prezenta-o tare, tare fain.
Bravi Liana !Ma bucur cand te vad in reclama la TV....Mult succes!
Te tzuc si duminica placuta sa ai ...
Multumesc frumos, sa stii ca m-am straduit ;-) Sunt fericita ca esti prietena mea, daca te bucuri de succesul meu <3 Te tzuc cu drag, la fel iti doresc :*
ȘtergereImi fac drum la Carrefour maine! Imi ploua in gura de pofta!!
RăspundețiȘtergereTe pup, Dana Bradu
Hi,hi...pun lumea pe drumuri, rusine sa-mi fie! :P
ȘtergereTe pup, draga mea si sper sa le placa si baietilor tai cum le-au placut alor mei :*
ce bine arata! si mie imi plac mult ciupercile, oricum ar fi gatite ele!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult! Fanii ciupercilor sunt numerosi, observ ;-)
ȘtergereFoarte buna reteta asta. Felicitari pentru pozele reusite. Te pup!
RăspundețiȘtergereBuna si simpla! Multumesc pt. aprecieri, te pup!
ȘtergereMmmm...ce bunãtãti!!!
RăspundețiȘtergereMmm, la fel am zis si noi ;-))
ȘtergerePrezentare de nota 10!!!LIKE!
RăspundețiȘtergereTe-am pus la prieteni speciali ;-)) Thank's!
ȘtergereFoarte bun si gustos, iar prezentarea iti lasa "apa in gura".
RăspundețiȘtergereEsti o draguta,Nico, ca te obicei, merci :* <3
ȘtergereFrumoasa reteta, frumoasa prezentare. Pupici!
RăspundețiȘtergereReteta-i simpla, sa stii, multumesc pt. aprecieri! Pupici
ȘtergereCe prezentare de Chef aici la dumneavoastra! Arata fantastic, si îmi place si farfuria!
RăspundețiȘtergereMaya draga, tu stii ca io-s o amatoare, dar ma straduiesc de-mi sar ochii sa fiu cat mai buna ;-) Farfuria a costat 3 lei, din Auchan Timisoara, si are deja toata blogosfera :P Te pppuup :*
ȘtergereImi place cum ai prezentat produsul (care trebuie sa fie tare gustos :), ) l-am mancat din priviri!
RăspundețiȘtergereChiar asa, de ce nu te inscrii sa participi la MasterChef? Gatesti bine, prezentarea este impecabila, un pic de curaj si poate ajungi sa castigi concursul!
Multumesc pt. aprecieri si sustinere! Nu ma inscriu pt. ca ar trebui sa fac vreo doua drumuri la Bucuresti, plus sa raman vreo doua luni daca trec de preselectii...si, din pacate, nu se poate :(((
Ștergere