Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma
..................................................................................................
marți, 22 septembrie 2015
Smoothie de pepene galben, verde și nectarine
Suntem în anul de grație 2015, ziua 55 august! Cum adică nu suntem în august, ci în septembrie?? La 38 de grade nu cred ca suntem în mijlocul lui septembrie, ci în mijlocul lui august, zău!! Nu se mai termină vara asta, o dată!! Pfuu...deci iar am trecut pe brânză și roșii, vorba vine :P
Am făcut băutura această răcoritoare de vară să ne mai treacă năduful și zăduful! Sper să vă placă și să-l preparați și voi :-)
Am mai făcut Smoothie de pepene verde și cireșe.
După o idee din revista Click pentru femei.
Ingrediente:
3 felii de pepene verde,
3 felii de pepene galben,
3 nectarine,
3 lămâi.
Pentru decor:
gheață cu mentă.
Mod de preparare:
Prima dată stoarceți lămîile. E bine să folosiți 3 lămâi, eu n-am avut decât două.
Turnați sucul în blender.
Decojiți nectarinele, tăiați-le în bucăți potrivite și puneți-le în blender, peste zeama de lămîie și amestecați-le ca să nu se oxideze.
Curățați coaja feliilor de pepene galben și tăiați miezul în bucăți potrivite și de asemenea, puneți-le în blender, peste bucățile de nectarine.
Blenduiți, adică băgați blenderul în priză și apăsați pe buton :P
Turnați nectarul obținut într-un vas încăpător de 2 litri.
Puneți în blender bucăți de pepene verde curățate de sâmburii negri și albi. Muncă de chinez bătrân :P Eu l-am blenduit în două ture, că a fost mult.
Apoi combinați nectarul de nectarine și pepene galben cu cel de pepene verde.
Din pepenele galben formați cu lingura specială bile pe care le puneți în paharele cu smoothie.
Dacă aveți câteva frunze de mentă, tăiați-le mărunt și puneți-le cu apă într-o tăviță pentru gheață.
Puneți cuburile de gheață doar atunci când urmează să serviți smoothie.
Gata de servit!
Domnișoarele-cea galbenă și cea albastră sunt de fapt lungi furculițe aperitiv. In ele am prins cîte o bilă de pepene galben :-)
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.
O idee buna. Multumesc pentru reteta.
RăspundețiȘtergereFoarte gustoase si extrem de racoritoarebdar Mai ales extrem de sanatoaee prin continuous de vitamins si minerals!
RăspundețiȘtergeresanatos
RăspundețiȘtergeredelicios
RăspundețiȘtergereo minunatie de bautura!
RăspundețiȘtergereSanatos si gustos!
RăspundețiȘtergere