Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

joi, 3 septembrie 2015

Poftă de o faptă bună! Help Florina!



Pe 5 septembrie Florina și Adrian ar trebui să sărbătorească împlinirea a 6 ani de căsătorie.


Din păcate, Florina se află pe un pat de spital, de peste o lună de zile,  într-un centru de recuperare din Targu Mures si  face progrese in fiecare zi. In ultimele zile a reusit sa manance singura fara ajutorul unui tub, insa mai sunt multe etape de parcurs pana la o recuperare completa.


Dacă vreți ca Florina să sărbătorească cât mai repede alături de soțul ei, să se facă bine, dacă vreți să o ajutați, vă invit luni, 7 septembrie la City Business Centre, Lobby Clădirea C din Piața 700, Timișoara  de la ora 10,  la o faptă bună. La o faptă bună și la o prăjitură. De fapt, vor fi 1000 de prăjituri. Da, 1000, ați citit bine! 


Toți banii încasați vor fi donați FLORINEI GOGIUMAN, de 33 de ani, care are nevoie de un tratament indelungat intr-o clinica neurologica de specialitate, iar costurile sunt foarte ridicate.

Eu nu o cunosc pe Florina, dar le cunosc pe câteva colege de-ale ei care au inițiat această acțiune caritabilă pentru ea. 
Florina și-a dorit din tot sufletul să fie mămică. Avea nevoie de un tratament special și de o intervenție. Din nefericire, o complicație medicală neașteptată i-a cauzat un stop cardio- respirator. 
Acum, din păcate, Florina are leziuni cerebrale și luptă să se recupereze.
Ea are nevoie de tratament îndelungat într-o clinică neurologică de specialitate. Costurile sunt însă foarte ridicate.

Iar colegii ei s-au organizat în mod exemplar și s-au hotărât rapid să o ajute! M-am alăturat și eu lor, pentru că îmi place să ajut și pentru că povestea Florinei m-a emoționat prin coincidența covârșitoare: și eu am vrut din tot sufletul meu să fiu mamă și Dumnezeu mi-a îndeplinit dorința după 12 ani de căsătorie, cand aveam 33 de ani. Vârsta Florinei de-acum. 




De aceea vă rog să fiți alături de noi și să veniți să cumpărați cât mai multe prăjituri!! Toate vor fi prăjituri de casă făcute personal de colegii Florinei, iar eu voi face Prăjitura Tosca.
 Vor fi ceaiuri, limonade, cafea-tot ce merge cu o prăjitură :-)
 Toți banii vor fi donați pentru Florina!

Cei care nu veți reuși să ajungeți sau nu locuiți în Timișoara, puteți dona o suma de bani în următoarele conturi, pe numele soțului Florinei, Adrian Gogiuman:

Cod IBAN: RO75INGB0000999904977892

Cod SWIFT: INGBROBU
Cod BIC: 606410008
 

Banca: ING BANK (cont LEI)


Dacă locuiți în străinătate puteți dona în valută (dolari)  aici.
Până acum au donat 26 de persoane și s-au strâns 1.713 $.


Aveți la dispoziție și un chestionar ca să vă puteți exprima dorința vis-a-vis de  prăjiturile preferate.

Găsiți evenimentul postat pe facebook. Ne-ar ajuta dacă l-ați distribui public pe pagina dvs., astfel încât să afle cât mai multă lume de el.

Colegii Florinei au făcut și o pagină de facebook cu mai multe fotografii și informații: Help Florina! 

Cazul Florinei a apărut și pe tion.ro.

  Fă o faptă bună și ajut-o pe Florina! Indiferent dacă vei cumpăra o prajitură, dacă vei dona o sumă de bani pentru ea sau dacă vei populariza evenimentul!

Mulțumim frumos! Doamne ajută!



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.