Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

joi, 23 mai 2013

Castigatorii concursului Prepara briose si castiga o tava pentru ele





La concursul Prepara briose si castiga o tava pentru ele, am  avut 18 participante si 21 de fotografii ale retetelor incercate de catre acestea, dupa retetele preparate de mine.

Mi-a fost greu sa jurizez...am tinut cont de felul in care aratau briosele, dar si de aranjament, originalitate si de fotografie.

Pentru ca nu am vrut sa fiu subiectiva, l-am rugat pe bucatarul chef Daniel Cheregi, de la Restaurantul Casa Bunicii 1 din Timisoara,  sa ma ajute sa aleg castigatoarea.

Eu am ales-o pe Cristina Maria drept castigatoare, pentru fotografia frumoasa si pentru Cupcakesurile brownie capuccino preparate de ea, care aratau perfect.

Daniel Cheregi in schimb a ales-o pe Alexandrina, deoarece Briosele ei cu kaizer erau foarte bine crescute si fotografia extraodinar de luminoasa.

Deci, nu ne-am potrivit gusturile si tava nu puteam s-o impart in doua....

Am zis sa mai alegem inca o reteta si sa tragem la sorti, asadar ne-a placut la amandoi Briosele cu iaurt si zmeura ale Laviniei Lacatusu. Plusul de orginalitate dat de formele zmeurii de ciocolata ne-a incantat.

Cine putea sa ma ajute, daca nu soarele meu, Tudor?

Am scris pe trei biletele identice numele celor trei finaliste: Lavinia Lacatusu, Alexandrina si Cristina Maria. Am pus si alte doua biletele goale, ca sa le putem amesteca in bol.



Invartim biletelele







si alegem biletul cu numele castigatoarei: Lavinia Lacatusu!!!



O felicitam pe Lavinia pentru originalitate si o rug sa-mi trimita in 48h un mail la pemasadinbucatarie@yahoo.ro cu datele personale si adresa unde sa-i trimit tava pentru 12 briose.
Daca nu primesc datele in 48h voi face o alta tragere la sorti intre Alexandrina si Cristina Maria.

Tin sa va spun ca nu o cunosc pe Lavinia Lacatusu, nu stiu cine e, in timp ce Alexandrina si Cristina Maria imi sunt prietene si le cunosc de ceva timp. Sper ca Alexandrina si Cristina Maria sa nu se supere pe mine si sa mai participe si la alte concursuri organizate de mine.

Mai am un premiu surpriza pentru prima participanta inscrisa in concurs, Adriana Maria Szerepi: 100 de hartii de briose!



Adriana, astept si de la tine datele personale si adresa, precum si un numar de telefon la adresa de mail de mai sus.

Va felicit din inima pe toate, asa cum am mai zis, imi sunteti prietene si zau ca v-as fi premiat pe toate daca as fi putut, si ma bucur din suflet ca ati participat la concursul meu.

Va astept cu drag si la urmatorul :*


3 comentarii :

  1. Felicitari castigatoarelor! Simpatic mai e premiul surpriza.

    P.S. Eu una sunt multumita ca am ajuns in finala. Astept cu interes urmatoarele concursuri.

    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos concurs... cum eu am o tava identica...si multe alte forme pe langa aceasta, am hotarat sa stau deoparte de data aceasta:)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.