Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

marți, 7 februarie 2012

Concurs "Ce-ti pofteste inima!"

Made by Liana&Janet


Mare concurs mareeeeee!
Cu ocazia implinirii a trei ani de blog, am decis sa lansam primul nostru concurs. Pentru acest lucru ne-am gandit sa dam premii inimoase, trei la numar si sa cerem preparate la fel de inimoase.Vom premia trei participanti, cum altfel? ;-) In plus, se aproprie Valentine's Day, nu-i asa?

Avem si un sponsor inimos: Decorix, caruia ii multumim frumos pentru promptitudinea cu care ne-a raspuns si pentru generozitatea cu care ofera doua cani in forma de inima


si un set de sase forme de silicon in forma de inima:


Si asta nu e tot!!!

Eu, Liana Toma, ofer un set de doua cani de ceai cu lingurite din portelan Yves Rocher:


Iar Aneta Frunza a.k.a.Janet ofera doua tavi de briose in forma de inima:


Ia ziceti, la ce premiu va pofteste inima, huh? ;-)

Si-acum, premiile fiind prezentate, iata care sunt cerintele, pentru fiecare participant:

1.Sa dea like la pagina de fb Decorix aici

2.Sa dea like la pagina de fb Pe masa din bucatarie aici

3.Sa prepare un aperitiv sau un felul doi sau un desert-in forma de inimioara. Nu se accepta decat o singura reteta de participant.Retetele care nu respecta cerinta concursului, nu vor fi publicate. Daca un participant e gasit vinovat de insusirea unei retete si de fotografii care nu-i apartin, acesta va fi descalificat si dezvaluit oprobiului public.

4. Fiecare participant trebuie sa lase un comentariu la aceasta postare cu numele de fb cu care a dat like paginilor de mai sus.

Toate retetele se trimit pe adresa de email: pemasadinbucatarie@yahoo.ro, iar ele vor fi publicate intr-un post separat in ordinea trimiterii.Daca aveti blog, postati reteta si specificati ca participati la concursul "Ce-ti pofteste inima" de pe blogul Pe masa din bucatarie si puneti link spre aceasta postare, apoi trimiteti pe email doar un link spre ea. Cine nu are blog, va trebui sa trimita reteta si cateva fotografii din timpul prepararii ei(minim 3), precum si poza finala.Se accepta doar postarile de azi, 7 februarie a.c. si pana in 14 februarie inclusiv, ora 23:59.

Concursul incepe de azi, 7 februarie si se incheie pe 14 februarie, ora 23:59. In maxim 3 zile de la sfarsitul concursului se vor afisa castigatorii alesi prin tragere la sorti, random.org., in urmatoarea ordine: primul numar extras va castiga tavile de briose, al doilea numar extras va castiga setul de cesti Yves Rocher, iar al treilea si ultimul numar extras va castiga premiile de la Decorix.
In termen de 3 zile de la anuntarea castigatorilor, acestia sunt rugati sa trimita la aceeasi adresa de email-pemasadinbucatarie@yahoo.ro- o copie/fotografie dupa cartea de identitate si un numar de telefon ca sa putem expedia premiile.
Premiile se expediaza doar pe teritoriul Romaniei. O persoana nu poate castiga decat un premiu.
Premiile nerevendicate vor mai fi puse in joc inca o data. Daca nici de data aceasta nu vor fi revendicate si nu vor fi indeplinite conditiile participarii, premiile vor ramane in posesia organizatorilor.

Asteptam cu drag retetele voastre inimoase si va dorim mult noroc la tragerea la sorti! <3 Liana&Janet P.S. Concursul nostru este promovat pe Konkurs.ro - portal de concursuri si promotii.

72 de comentarii :

  1. Felicitari pentru concurs...tema e minunata insa jurizarea nu e pe gustul meu...am o boala pe extragerile la sort si jurizarile prin acumularea de voturi....dar cine stie intr-o zi o sa am si eu bafta sa castig asa poate o sa imi scrimb parerea...
    Pupici si felicitari inca o data pentru initiativa si nu in ultimul rand FELICITARI PENTRU BLOGUL MINUNAT, PENTRU RETETELE cARe NU DE PUTINE ORI LE-AM INCERCAT .
    LA MULTI ANI !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos pt. urari! Tragerea la sorti depinde de norocul fiecaruia, am fi vrut sa jurizam acest concurs, insa suntem ocupate cu serviciile si nu ne putem ocupa in asa fel incat sa fim si rapide si obiective si simultane :P Noi am vrea sa te razgandesti si sa participi, totusi, nu stii niciodata de unde sare iepurele ;-))

      Ștergere
  2. If you are going for finest contents like me, only visit this site all the time for the reason that it gives quality contents, thanks
    Also see my page > streaming x

    RăspundețiȘtergere
  3. LA MULTI ANI!pentru blog.Premiile sunt tare frumoase deci ne apucam de gatit retete pe masura...Multi pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos! Te asteptam cu ceva inimos in concurs ;-) pupici :*

      Ștergere
  4. La multi ani pentru blog! Ma apuc de retetar acuma ni! :)) La cat mai multe retete delicioase ! Va trimit cate un pupic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult! No', chiar amu' sa te apuci, fata draga, ca nu concepem sa lipsesti. Am primit pupicii, iti trimitem si noi...altii :D :* :*

      Ștergere
  5. La multi ani!felicitari pentru concurs,pentru blog si pentru tot ceea ce faceti;m-am inscris si eu pe sit-ul vostru,de asemenea pentru o mai usoara comunicare si cautare de retete am trecut blogul vostru printre preferate in blogul meu si m-as bucura daca o veti face si voi;multumesc pentru invitatie dar eu nu corespund cerintelor concursului;succes participantelor,va pupic si va doresc o saptamana calduroasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos, Lulu! Cum adica " nu corespund cerintelor concursului"??? Vrem doar preparate in forma de inima si asta nu cred ca nu poti sa faci, asa ca pune-te pe gatit inimioare, ca noi te asteptam cu drag in concurs :*

      Ștergere
  6. Felicitari pentru implinirea a trei anisori, multi ani cu multe retete minunate si tot binele din lume!
    Multumesc mult pentru invitatie, ma apuc de treaba...premiile sant tentante ! asa ca nu se stie niciodata cand apare norocul !!! Succes tuturor participantilor !
    pupici dragele mele

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pentru blog dar si pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Liana pentru invitatie. La multi ani la amandoua pentru cei trei ani de blog!
    Am citit de ieri despre concurs si sunt doua probleme care nu-l face atractiv, cel putin pentru mine.
    1. Daca nu e jurizare si e tragere la sorti cu random.org, de ce trebuiesc retete, nu s-a cerut la nici un alt concurs de genul asta asa ceva, doar linkurile respective.
    2. Cum crezi tu ca lumea se va grabi sa-ti trimita copie dupa cartea de identitate, cand nici la Recensamantul care a avut loc nu au dat buletinul din mana din cauza "codului de identitate".
    Daca revizuiesti aceste puncte s-ar putea sa ai mul;ti amatori. Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pt. urari!
      Incerc sa-ti raspund din punctul de vedere a unui om care a participat la cateva zeci de concursuri:
      1. Chiar daca e tragere la sorti, vrem ca fiecare participant la acest concurs sa se implice din toate punctele de vedere, si nu doar sa stea si sa astepte ca mana destinului sa i se aseze frumos pe umar. Atat eu, cat si Janet, am cumparat premiile din banii nostri si vrem sa le daruim din inima, cuiva care s-a straduit sa prepare ceva...tot din inima.
      2.Nu lumea trebuie sa-mi trimita o copie dupa cartea de identitate, ci doar cei trei castigatori, pentru a eradica orice tentativa de frauda. Astfel, nu vrem sa dam cele trei premii una si aceleiasi persoane care si-a facut sute de conturi pe fb sub diverse nicknameuri, ca de exemplu: scumpika frumusika, angiangelina sau deeaandreea, ca in final persoana sa poarte numele de Florica Scurtu.De aceea am cerut ca fiecare participant sa lase in comentariu numele de pe contul fb, iar castigatorii sunt obligati sa trimita o copie dupa C.I., pt. ca noi vom expedia premiile prin Posta Romana, iar aceasta NU elibereaza colete DECAT pe baza cartii de identitate, iar atat numele cat si adresa tb sa corespunda. Fiecare organizator serios stipuleaza in regulament, ca premiile se revendica pe baza cartii de identitate. Niciodata n-am vazut/auzit ca un castigator sa refuze sa-si dea datele, implicit refuzand si premiul.Nu vad legatura cu Recensamantul, zau.
      Si apropo: cine scrie din spatele nicknameului "Sara&Miki", o femeie sau un barbat?

      Ștergere
    2. Liana imi pare rau, dar nu am crezut ca a-mi spune parerea te va supara asa tare. Scuze...
      Cat despre cine este in spatele nickname-ului "Sara&Miki", asta e chiar o rautate din partea ta, de care nu te credeam in stare. Pana nu demult vorbeam ca ne vom intalni intr-o zi. Dar sa ma prezint totusi, suntem o femeie si-un barbat, mai exact sot si sotie, daca nu ai stiut. Dar... nu mai are rost discutia. Pacat...!!!

      Ștergere
    3. Ti-ai spus parerea, iar eu mi-am argumentat raspunsurile la fel de sincer precum ai facut-o si tu.
      Stiu ca sunteti doi pensionari, asa cum va prezentati, dar niciodata nu am stiut cine scrie de fapt: Sara sau Miki? Vezi cat de interpretabil e? Daca te-am suparat, imi cer scuze, nu am vrut decat sa ilustrez cum poate cineva sa se dea drept altcineva, folosind nicknameuri si nume false si chiar daca vorbesti ani de zile cu acea persoana, sa nu ai habar cine e.

      Ștergere
  9. Felicitari, am dat like cu cristina mandale chira, urmeaza reteta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim! Ei bine, Mandala, acum stim ca esti de fapt, Cristina. Este exact ce am vrut sa demonstrez mai sus. Asteptam cu nerabdare reteta inimoasa ;-)

      Ștergere
  10. Felicitari din suflet si la cat mai multe retete minunate pe blog :) particip, pe facebook sunt Anastasia Clipe dulci daca n-ati stiut :)) ! Va pup fetelor si va doresc succese multe, multe :-* !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim din suflet! Cum sa nu stim, doar ne cunoastem de atatia ani. De-abia asteptam sa vedem cu ce ne vei incanta inima ;-)

      Ștergere
  11. LA MUUUUUUULTI ANI,cu si mai multe retete gustoase !Pup fetele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos, Beatrice! Prepari si tu ceva din inima, nu-i asa? puup

      Ștergere
  12. LA MULTI ANI fetelor pentru acest blog care-ti lasa gura apa!
    M-am inscris si eu la concursul vostru si am dat like la pagini cu numele Daniela Zaharia.
    Bafta in continuare si sa fiti mereu o inspiratie savuroasa pentru noi!
    Va pup :******

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult de tot, Daniela! Ne bucuram ca te-ai inscris si ca participi la concursul nostru inimos.Bafta la tragerea la sorti! :* :*

      Ștergere
  13. La multi ani pentru blog! La cat mai multe preparate interesante si aspectuoase "pe masa din bucatarie".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos pt. urari, Elena! Te asteptam si pe tine sa te inscrii ;-)

      Ștergere
  14. Felicitari pentru concurs!
    Am postat si eu o reteta pe blog, am trimis mail, iar like-urile sunt date cu numele Alexandrina Xandrinne.
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos! Fug acum sa vad reteta postata...mult noroc la tragerea la sorti iti dorim. O seara faina!

      Ștergere
  15. Am dat like cu Andreea Lazar si am trimis pe mail si reteta inimoasa. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine-ai venit, Andreea! Ai facut foarte bine, multumim frumos si iti dorim noroc ;-)

      Ștergere
  16. Ma bucur pt acest concurs si particip si eu. Reteta e postata la mine pe blog, trimit si pe mail. Am dat like cu Timea Culinare.
    Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine-ai venit in concurs, Timea! Si noi ne bucuram ca l-am lansat, desi vroiam mai demult, ei bine, acum am reusit. Iti tinem pumnii ;-)

      Ștergere
  17. Si am uitat ce era mai important :) ...sa va urez la multi ani si multe retete minunate! va pup

    RăspundețiȘtergere
  18. uf, de cand ai si pagina de FB nu mai stiu daca am scris aici, am scris acolo, dar oricum am tot timpul ceva de zis asa ca nu-i bai daca mai zic o data: LA MULTI ANI! Sa-ti creasca blogul MARE-MARE cu retete multe si frumoase, sa-ti aduca numai bucurii si incantare si sa te bucuri de el mereu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa, lasa ca asa am patit si eu de multe ori pe pagina ta personala si pe pagina blogului tau, ca nu mai stiam unde ti-am scris, pe urma nu-mi gaseam comentariile si credeam ca le-ai sters...cand colo erau fie acolo, fie dincolo :P Multumim frumos de urari! Te asteptam cu drag in concurs, Kadia :* <3

      Ștergere
  19. LA MULTI ANI pentru blog!, yamii, yamii, ce de bunatati am vazut eu aici !!!

    RăspundețiȘtergere
  20. La multi ani cu ocazia celor 3 anisori si la cat mai multe retete minunate !
    Ma inscriu si eu in concurs cu niste inimioare dulci,Islere inimioara,
    http://bucatepealese.blogspot.com/2012/02/islere-inimioara.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult de tot, Mimmi! Am fost la tine pe blog, am vazut inimioarele, tare faine-s, iti dorim noroc la tragerea la sorti! :*
      Ai uitat sa specifici cu ce nume ai dat likeurile pe fb...asteptam completarea ;-)

      Ștergere
  21. la multi ani, jana mirea ma numesc si incerc sa va trimit si eu ceva delicios

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, Jana! Iti multumim pentru interes si asteptam cu drag reteta ta inimioasa...pana marti, 14 februarie, nu uita ;-)

      Ștergere
  22. Am dat like pe facebook cu numele Laura Mimmi :)

    RăspundețiȘtergere
  23. La multi ani bloguletului tau,multumesc pentru invitatie.Sper ca am procedat bine pentru concurs.Adresa mea de facebook:Mihaela Filip si emai-lul m.filip23.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, Mihaela! Da, am verificat si am vazut mailul tau in spam cu link in subiect, nu in continutul mailului, dar m-am descurcat. Mult noroc la tragerea la sorti!

      Ștergere
  24. Multumim frumos, Mihaela! Uite cum ne descoperim ;-) Imediat verific.

    RăspundețiȘtergere
  25. La multi ani blogului si evident ca si voua ! sa fiti sanatoase si inspirate !daca am timp particip si eu !frumoase premii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult, Pansy! Un pic de timp doar iti trebuie pentru inimioare ca se fac din dragoste ;-)

      Ștergere
  26. La multi ani sanatosi si la cat mai multe bunatati!Mii de pupici!

    RăspundețiȘtergere
  27. Am trimis si eu in sfarsit la concurs reteta mea .O "Inimioara" "mare cat inima ta".Sper sa-ti placa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne bucuram nespus! Fug repede sa o vad. Vom afisa retetele in 14 feb.

      Ștergere
  28. Felicitari pentru initiativa si multumesc pentru invitatie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult, Medi! Te asteptam si pe tine la concursul nostru.

      Ștergere
  29. Nume Facebook
    E-mail : ofloaredepecamp@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nita Florina e numele tau de pe Facebook? O sa verific si mailul, multumim si mult noroc la tragerea la sorti iti dorim.

      Ștergere
  30. Felicitari pentru blog si concurs.Numele cu care am dat like este Ion Giurgiu.

    RăspundețiȘtergere
  31. La multi ani si multe retete delicioase in caontinuare! Am trimis si eu un email cu o reteta si am dat like celor 2 pagini (alldaycooking.

    RăspundețiȘtergere
  32. Am trimis reteta...in sfarsit.Am dat like cu numele Felicia Maciuca

    RăspundețiȘtergere
  33. La multi, multi ani si felicitari pentru concurs!!!!!
    Nume FB: Grigore Mihaela
    e-mail: mihaela_mihaela131@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  34. Am dat like cu numele de Adela Zilahi fug acum sa postez reteta si sa o trimit! :) Pup!!

    RăspundețiȘtergere
  35. La multi ani pentru cei 3 ani de blogging.Va doresc fotografii la fel de frumoase si retete la fel de gustoaseAm dat like pe facebook pentru ambele link-uri cu numele de Bucur Simona
    e-mail stefanbucur_05@yahoo.com(Apple pie)

    RăspundețiȘtergere
  36. Multumesc inca o data pentru invitatie . Am dat like paginilor de facebook cu numele Dorina Bandalac si ti-am trimis un mail cu link catre postare . Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  37. Dumitru Catalina
    fb Kaiyo Aino
    particip la concurs de pe adresa de mail dumitru9catalina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Gata,am facut si eu niste cupcakes-uri,am dat like-urile cu pricina si postez acxusica si reteta.Va pup fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  39. Pe ultima suta de petri am reusit si eu sa trimit reteta. Gata, gata sa ratez
    Like pe Fb cu Postolache Violeta

    mail:vio_dreams2005@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna fetelor! Am dat like cu numele Nicoleta Grofova si vreau sa particip la concursul vostru. O sa trimit un mail cu linkul catre postare.Multumesc, Nico

    RăspundețiȘtergere
  41. am dat Like FB - Kadia, cu foarte multa vreme in urma, dar am uitat sa anunt. Multumesc Liana :*

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.