Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

sâmbătă, 1 iunie 2013

Capsune trase-n ciocolata









La multi ani de Ziua Internationala a Copilului!!!
Sa fiti fericiti, sa va distrati, sa va jucati cu copiii vostri, iar daca nu-i aveti inca, faceti-i!!!

Am pregatit un desert rapid la care aveti nevoie doar de capsune, bete de frigarui, ciocolata alba, ciocolata cu lapte si ciocolata neagra.
Optional, bomboane colorate...cu care am vrut sa umplu tot paharul, dar... au disparut subit din dulap...noroc ca il cunosc pe hot :D

Topiti ciocolata. Spalati capsunele, stergeti-le cu prosoape absorbante, nu le rupeti codita si puneti-le in frigider, trebuie sa fie reci.

Trageti cate o capsuna pe bat, tavalit-o in ciocolata alba sau neagra, si lasati sa se usuce ciocolata, ca pe urma sa mai puteti face modele pe ea, cu o alta ciocolata...fie cu un betisor sau o scobitoare.

Eu, initial, am decorat Tortul  cu capsuni si panna cotta cu ciocolata alba cu aceste capsune, apoi mi-a venit ideea de a le trage-n teapa ;-)))

Se fac rapid si se mananca la fel! Nu e un desert complicat iar copiii si, nu numai, vor fi fericiti cand ii vor vedea, credeti-ma!






O zi fericita va doresc!!!!

8 comentarii :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.