Made by Liana
Inca o tarta...suntem innebuniti dupa ele, ne plac foarte mult.
Ingrediente:
Pt. aluat:
350g faina,
6 linguri de smantana,
50g margarina,
1 plic praf de copt,
1 ou,
1 lingurita sare,
3 linguri de ulei.
Umplutura:
un borcan de ciuperci,
200g kaizer,
usturoi verde,
ardei capia rosu,
2 oua,
100 g smantana,
100 g cascaval,
piper mozaic rasnita Kotanyi.
Aluatul e acelasi ca si la tarta Cuib cu oua, dar fara rozmarin...ca am uitat.
Se prajeste putin kaizerul in propria grasime
ciupercile separat in unt cu usturoi verde
Peste blatul asezat in tarta se rastoarna ciupercile, kaizerul si bucati mici de ardei rosu. Se rasneste piper mozaic.
Se bat ouale spuma, se adauga smantana si cascavalul si se condimenteaza dupa gust...eu cu vegeta- apoi se rastoarna peste ciuperci si se da la cuptor pana cand prinde o pojghita de aur-semn ca s-a facut.
Se mananca cu multa pofta! ;-)
Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma
..................................................................................................
joi, 14 octombrie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.
Ce bunatati faine. Zdravo kuvarice...
RăspundețiȘtergereCat de frumos arata.
RăspundețiȘtergereO seara minunata!
@Surac- hvala puno!Zdravo
RăspundețiȘtergere@Medi- maine cred ca mai fac una ;-)
J'espère qu'il te reste une tranche pour moi.
RăspundețiȘtergereJ'adore les tartes salées.
Bonne soirée et à bientôt.
elle superbe cette tarte et riche ne saveurs
RăspundețiȘtergerecomme je les aime
bonne soirée
Ciao Liana!! Ma che spettacolo !! Questa torta salata è strepitosa!! Mi piace moltissimo!! Bravissima!! Bacioni.
RăspundețiȘtergere@Nadji-oui, oui, biensur, pour toi, tout le temps!
RăspundețiȘtergere@Fimere- merci, comme moi aussi ;-)
@Manu- strepitosa, strepitosa, te a seguro! Grazie, ciao, bacioni
Ce-mi place genul asta de tarte... Pupik.
RăspundețiȘtergere@Sara- si noua ;-))
RăspundețiȘtergereWhat a delight dear! This pie is amazing! I love the combination you used! Bye, have a good week end. Thanks for your visit
RăspundețiȘtergereFelicitari pentru blogul gustos , pentru tarta cu ciuperci si pentru decorul cu fata de masa din in .
RăspundețiȘtergereMoammma cum arata.Ce culori superbe.Musai sa fac si eu.
RăspundețiȘtergereTe pup si-ti doresc o zi frumoasa.
De mult n-am mai facut
RăspundețiȘtergereo tarta de felul asta,
ar fi timpul, ca ma inspira tare a ta!
Frumos si fotoreportajul, am bifat!
Buna ziua!Ai un blog foarte gustos si prietenos in acelasi timp.Am gasit cateva retete foarte interesant aici la tine si am sa mai revin!Weekand placut alaturi de cei dragi!
RăspundețiȘtergere@Federica-grazie, cara, ciao!buon we
RăspundețiȘtergere@CT-multumesc, dar fatza de masa nu e din in...;-(
@Micul- daca-i musai, cu placere!;-))
@Mononoke- merci pt.vot! fa, ca vin la tine ;-))
@Blueeyes- multumesc frumos! am sa trec si eu pe la tine ;-)
Your tart looks delicious and has all of the flavors I love! I will vote :)
RăspundețiȘtergereThank you, Susan!
RăspundețiȘtergere