Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

joi, 14 octombrie 2010

Tarta cu ciuperci si kaizer

Made by Liana





Inca o tarta...suntem innebuniti dupa ele, ne plac foarte mult.

Ingrediente:

Pt. aluat:

350g faina,
6 linguri de smantana,
50g margarina,
1 plic praf de copt,
1 ou,
1 lingurita sare,
3 linguri de ulei.

Umplutura:

un borcan de ciuperci,
200g kaizer,
usturoi verde,
ardei capia rosu,
2 oua,
100 g smantana,
100 g cascaval,
piper mozaic rasnita Kotanyi.

Aluatul e acelasi ca si la tarta Cuib cu oua, dar fara rozmarin...ca am uitat.

Se prajeste putin kaizerul in propria grasime



ciupercile separat in unt cu usturoi verde



Peste blatul asezat in tarta se rastoarna ciupercile, kaizerul si bucati mici de ardei rosu. Se rasneste piper mozaic.



Se bat ouale spuma, se adauga smantana si cascavalul si se condimenteaza dupa gust...eu cu vegeta- apoi se rastoarna peste ciuperci si se da la cuptor pana cand prinde o pojghita de aur-semn ca s-a facut.

Se mananca cu multa pofta! ;-)



17 comentarii :

  1. Ce bunatati faine. Zdravo kuvarice...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Surac- hvala puno!Zdravo

    @Medi- maine cred ca mai fac una ;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. J'espère qu'il te reste une tranche pour moi.
    J'adore les tartes salées.
    Bonne soirée et à bientôt.

    RăspundețiȘtergere
  4. elle superbe cette tarte et riche ne saveurs
    comme je les aime
    bonne soirée

    RăspundețiȘtergere
  5. Ciao Liana!! Ma che spettacolo !! Questa torta salata è strepitosa!! Mi piace moltissimo!! Bravissima!! Bacioni.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Nadji-oui, oui, biensur, pour toi, tout le temps!

    @Fimere- merci, comme moi aussi ;-)

    @Manu- strepitosa, strepitosa, te a seguro! Grazie, ciao, bacioni

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce-mi place genul asta de tarte... Pupik.

    RăspundețiȘtergere
  8. What a delight dear! This pie is amazing! I love the combination you used! Bye, have a good week end. Thanks for your visit

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari pentru blogul gustos , pentru tarta cu ciuperci si pentru decorul cu fata de masa din in .

    RăspundețiȘtergere
  10. Moammma cum arata.Ce culori superbe.Musai sa fac si eu.
    Te pup si-ti doresc o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  11. De mult n-am mai facut
    o tarta de felul asta,
    ar fi timpul, ca ma inspira tare a ta!
    Frumos si fotoreportajul, am bifat!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua!Ai un blog foarte gustos si prietenos in acelasi timp.Am gasit cateva retete foarte interesant aici la tine si am sa mai revin!Weekand placut alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  13. @Federica-grazie, cara, ciao!buon we


    @CT-multumesc, dar fatza de masa nu e din in...;-(


    @Micul- daca-i musai, cu placere!;-))


    @Mononoke- merci pt.vot! fa, ca vin la tine ;-))

    @Blueeyes- multumesc frumos! am sa trec si eu pe la tine ;-)

    RăspundețiȘtergere
  14. Your tart looks delicious and has all of the flavors I love! I will vote :)

    RăspundețiȘtergere

A apărut o eroare în acest obiect gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.