Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

duminică, 22 iulie 2012

Tableta Android 4.0, Ice Cream Sandwich -made for me ;-)

Made by Liana




Trebuie sa intru in randul lumii, trebuie sa am si eu o tableta!
Dar nu orice tableta, desigur. Nu cred ca exista o alta mai potrivita pentru mine, decat cea Ice Cream Sandwich. Retineti: Ice Cream!! si Sandwich!!! Yammy! Sunt preferatele mele in fiecare vara, dar mai ales in aceasta vara! That is made for me!!!!!So' come to your mommy, Ice Cream Sandwich!! ;-)))

Va jur ca de cand am vazut-o la Blogatu, nu mai pot sa dorm. Bine, oricum, io vara nu dorm, ca n-am somn, dar totusi, oricat m-as stradui, nu-mi iese din minte. Trebuie sa fie a mea! Acum!

Blogatu' a prezentat-o atat de frumos intr-un unboxing, incat l-am revazut si in direct, si in reluare, si in exclusivitate de vreo trei ori. ;-)))
El prezinta si alte produse electronice, de fapt cam tot ceea ce apare nou pe piata, trece prin mainile lui Blogatu. Obligatoriu. De asemenea, sustine comunitatea bloggerilor, promovandu-i, organizeaza zeci de concursuri pentru bloggeri, ambitionandu-i, si ii premiaza pe bloggeri, cadorisindu-i ;-)


Dar, cine e Blogatu'? Un medic caruia ii place sa blogareasca de vreo 5 ani, sa se implice in toate campaniile de promovare ale unui eveniment, ale unui produs sau chiar ale unei persoane/personalitati socio-politice, un om ambitios, care mereu are ceva de spus si de la care poti invata multe. Un blogger printre bloggeri, dar nu orice blogger, ci primul blogger oltean, care sustine comunitatea online din Craiova, care se implica puternic si chiar politic, din partea PNL-ului, in tot ceea ce tine de administratia orasului Craiova. Un om de admirat, ce mai!

Cum sa nu particip eu la concursul organizat de Blogatu' tocmai amu' cand ofera aceasta tableta minune, care culmea, e perfecta pentru gustul meu?So' come to your mommy, Ice Cream Sandwich!!

Cum sa nu am o tableta Allview AllDro 2 Speed Hd, cand pana si copiii din scoala generala au asa ceva??


M-am dus degraba pe siteul Allview ca sa ma informez in detaliu.
Tableta utilizeaza cel mai recent sistem de operare Android, Ice Cream Sandwich, este dotata cu doua camere foto- video, un procesor performant many-core la 1,2 GHz si memorie RAM de 1 GB. Te poti bucura de cele mai recente aplicatii si functii ale acestora, de o performanta imbunatatita, de un timp de raspuns mai bun si de navigare web mai rapida ca oricand. In orice imagine descoperi noi amanunte, fie ca navighezi pe Internet, fie ca vizionezi un film.Touchscreen-ul din sticla in format 4:3 al tabletei confera o sensibilitate vizuala incredibila. Tableta ergonomica cu design rafinat cantareste doar 498 de grame, are o grosime de 9,9 mm si e foarte usor de utilizat.Cu cele doua camere poti sa surpinzi momentele pretioase din viata ta, iar prin functia Panoramic,




tableta va retine in modul cel mai fidel toate peisajele pe care ti-ai dori sa le revezi.
Experienta multimedia va fi completa, filmele HD si fotografiile preferate vor prinde viata pe ecranul tabletei.
Prin Video call by Wi-Fi, utilizand o aplicatie dedicata, cum ar fi Yahoo sau Skype, poti vorbi si vedea cu usurinta zambetul prietenilor tai.

Cu tableta AllDro 2 Speed HD poti sa realizezi oricate capturi de ecran doresti si sa le impartasesti amicilor tai.
Allview ofera in exclusivitate versiunea Bitdefender Mobile Security Premium, 



cu un trial de 90 de zile, preinstalat in tableta. Astfel beneficiezi de cele mai performante servicii de securitate din domeniu.
 Functia Wi-Fi direct iti permite sa transferi date de orice tip catre orice dispozitiv echipat cu aceasta functie.  
 Tableta este dotata cu un buton care permite blocarea senzorului de rotatie si astfel ecranul device-ului va ramane in pozitie verticala. Sensibilitatea senzorului nu iti va mai intrerupe sesiunile lungi de citit si tu te poti bucura din plin de carte.


Conectata la o retea de Wi-Fi, tableta va putea localiza punctul in care se afla.


Astfel fotografiile facute cu una din camerele tabletei vor avea in detalii si locul unde au fost facute. Mai mult decat atat aplicatiile precum Facebook, care folosesc serviciul de localizare, iti vor afisa automat locatia atunci cand scrii sau postezi ceva nou.


Cam astea ar fi...sunt foarte multe, nu-i asa?? E prea desteapta tableta asta ca sa nu o am! Acum!  So' come to your mommy, tableta Android 4.0, Ice Cream Sandwich!!!!!!!!

Un comentariu :

  1. Ia uite cum se castiga la Blogatu ;)

    http://morom3t3.wordpress.com/2012/07/27/concursuri-pe-blogatu-ro-aranjamente-sau-prostie-2/

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.