Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

duminică, 24 iunie 2012

Cumperi si castigi!

Made by Liana


Visul oricarei femei e sa faca cumparaturi fara limita! Si sa aibe bani fara numar ;-) Cred ca toate am visat odata la un card mereu plin, alimentat cu bani de fiecare data dupa ce s-a efectuat o plata. Acum, gratie magazinelor online, cumparaturile chiar au devenit o placere....adio picioare umflate, basici, bataturi, dureri de maini sau de spate. Te asezi confortabil in fata computerului alaturi de un cafe frappe sau o limonada cu gheata si menta si pur si simplu, navighezi. Navighezi cu folos si cu cap, ca nici cumparaturile astea nu-s asa simple cum crede lumea ;-)) Cel mai eficient mod de a cumpara este urmatorul:cumperi si castigi cashback, adica primesti o parte din bani inapoi.





E mai mult decat o reducere, deoarece siteul Cashcow te ajuta sa faci cumparaturi ieftine, rapide, avantajoase si-ti da si bani inapoi,in cont. Ah, da, cont, desigur! Trebuie sa-ti faci cont pe Cashcow , eu mi l-am facut in 20 secunde!!!!, apoi selectezi din stanga magazinul partener preferat din cele peste 300 de magazine, si mergi la cumparaturi (trebuie sa fii logat pe cashcow ca sa primesti cashback la final), plasezi comanda si primesti mesajul “Ai primit X bani inapoi. Verifica in contul tau de pe cashcow!” (suma primita inapoi se calculeaza in functie de cashback-ul magazinului. De exemplu, daca un magazin ofera cashback de 10%, la o comanda de 1000 de lei, primesti 100 inapoi). Apoi, verifici in contul de pe Cashcow cati bani ai primit inapoi in urma tranzactiei (poate dura si cateva zile pana aproba magazinul cashback-ul). In cele din urma, poti retrage bani din contul de pe Cashcow dupa ce ai acumulat peste 50 de lei. Banii iti sunt transferati in contul tau personal!


De exemplu, eu vreau sa-mi cumpar un inel, asadar am accesat linkul onlinebijoux si imediat mi-a aparut urmatorul mesaj: Felicitari Liana, esti pe punctul de a castiga 10.3% cashback la onlinebijoux.ro


Mi-am ales acest inel placat cu aur de 14k de rodiu si pietre albe





care costa initial 146 ron, iar acum e la reducere si costa doar 73 ron. Magazinul imi ofera cutia de cadouri gratuit, iar Cashcow imi ofera 10.3% din suma de 73ron. Deci, cat ma costa inelul? Doar vreo 65,49, iar cei 7,51 lei vor intra in contul meu si cand voi avea 50 ron, voi putea sa-i scot. Simplu, nu?


Dar nu am iesit repede din magazin deoarece mi-a cazut ochii si pe acest set de sezon





un set compus din cercei si pandantiv, design italian, model trandafir din scoica montata pe argint ars (innegrit) 925 � la doar 62 ron. Cu cei 10.3% reducere de la cashcow, inseamna ca voi plati doar 55,62ron deoarece 6,38 ron vor intra in contul meu.


Daca tot e vacanta, ma pregateam sa-mi cumpar si niste carti, astfel am dat peste coltulcolectionarului.ro unde sunt sute de volume vechi, secondhand, adica citite si de altii inainte, dar cumparand voi primi 15% inapoi din valoarea cumparaturilor.


Deci, bijuterii, carti...hm, ce-mi mai trebuie pentru vacanta? Ah, sotul meu zicea de o gentuta pentru camera foto si un rucsac incapator....ia sa vedem ce gasim pe laptopgear.ro unde cashbackul e de 9,1%....Ah, si ne mai trebuie niste jucarii pentru fiul meu, Tudor...ma duc sa-l chem sa alegem impreuna ;-)


Spor la cumparaturi si o vacanta minunata va doresc!


O campanie pentru bloggeri organizata de blogatu.ro

9 comentarii :

  1. Na fir-ar sa fie, daca stiam de mai demult de acest site. io sint inscrisa pe altul de acest gen. aici vad ca la quick24 unde fac io cumparaturi mai des au procent mai mare. eh asta e.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii cum se spune: mai bine mai tarziu, decat niciodata! ;-)

      Ștergere
  2. Da,bine de stiut si mai ales de retinut:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am luat la cunostinta!Am vizitat si cateva magazine...asa vrea atat de multeee....numai ca bugetul este limitat si astept si vacanta.....dupa!
    Multumesc de pont,te tuc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai navighat! Sa stii ca unele lucruri sunt atat de ieftine, incat merita sa cumperi si inainte de vacanta si pentru vacanta! ;-) puup

      Ștergere
  4. A castigat cel mai prost articol.
    Daca esti de acord cu mine, iti sugerez sa stergi linkurile si cuvintele cheie, cum am facut si eu. In felul asta poate-si vine Blogatu in minti si-ncepe sa dea note pe bune.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.