Made by Liana
Azi, 28 ianuarie e ziua surioarei mele din Elvetia, Kadia Yusupova.La multi ani din toata inima, cu multa fericire si binecuvantare, alaturi de sotiorul tau drag, my broder-in-law, Vladimir Yusupov!!! Iubiti-va mult!!!
M-am gandit eu ce surpriza sa-ti fac de ziua ta, astfel incat pana la urma m-am hotarat sa-ti organizez o cina surpriza!!
Kadia, draga mea, sper sa-ti placa mancarea, daca nu, macar surpriza, adica intentia!
La aperitiv va servesc mai intai cu un platou romanesc: o tuica de prune care arde gatlejurile si se cere sa fie stinsa cu carnat de casa si-un codru de paine facuta pe vatra. Kadia, sper sa apuci ceva de Vladimir ;-))))
Apoi, ceva mai fancy pentru doamne sofisticate: Minibriose cu crema de branza cu boia, cu crema de sardine si cu crema de branza cu marar si somon.
Felul doi-Cotlet de porc cu clatite de cartofi si un vin rosu de Corcova
platoul pentru tine
si platoul pentru Vladimir, in care s-au strecurat niste jumeri printre ciupercute ;-))
Iar pentru desert am pregatit un Salam de biscuiti alb cu fructe confiate
si Briose cu mascarpone si cafea, plus o cafea cu crema de mascarpone ;-)
Desertul merge de minune cu sampania Martini. Sa ridicam paharele-n aer si sa-ti cantam La multi ani!!!!!!!!!
Nu pot decat sa sper ca din toate felurile, macar unul v-a placut!
Tin sa va multumesc din suflet ca mi-ati fost aproape de aproximativ doi ani de zile si ca ma bucur nespus ca va am!
Si inca ceva: daca ar fi sa postez o reteta din toate acestea, care ar fi aceia? Adica ce reteta vreti sa detaliez pe blog, care ar fi prima din meniu?
Va multumesc frumos!
P.S. Credeti ca Invitatia la cina se poate transforma intr-un frumos proiect culinar, in care oricare bloger poate invita la masa alt bloger cu ocazia zilei sale de nastere?
Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma
..................................................................................................
sâmbătă, 28 ianuarie 2012
Invitatii mei la cina: Kadia si Vladimir Yusupov
Etichete:
briose
,
cafea
,
cotlet
,
invitatie la cina
,
mascarpone
,
minibriose
,
salam
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.
inca o data La multi ani Kadia ! Felicitari Liana , ai organizat o masa pe cinste !
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos! Sper din toata inima sa le placa ;-)
ȘtergereOOoo Liana multumim!!!! Haaaa am si eu!! Jumari zici? :D Mama Doamne! Esti fantastica! Pui si retetele sa incerc si eu? E INCREDIBIL! :)) ESTI FANTASTICA!
RăspundețiȘtergereVladimir
P.S: Cu tuica de prune mi-ai mers la inima si mi-ai trezit amintiri dulci :D
Cu tot dragul!!!!Ai si tu, bineinteles, doar n-o sa te las pe uscat...hi,hi...ma iertati, va rog, ca n-am reusit sa pun pozele cu sticlele(de tuica si sampanie) dar le pun maine, dupa ce fac poze la lumina.
RăspundețiȘtergereDeci, tu vrei sa postez prima reteta Cotlet de porc cu clatite de cartofi, nu-i asa? S-a notat!;-)
La multi ani!
RăspundețiȘtergereUn meniu pe cinste!
Cafeaua cu crema de mascarpone !
Multumesc!Crema de mascarpone e de fapt frisca lichida batuta si amestecata cu mascarpone si zahar vanilat ;-)
Ștergerela multi ani,totul arata super,gustul sigur foarte bun
RăspundețiȘtergereMultumesc! Din pacate, distanta dintre noi e prea mare, familia Yusupov locuieste in Elvetia, dar sper ca am reusit sa-i surprind intr-un mod placut ;-)
ȘtergereCe idee minunata ai Liana,deci dam sfoara in tara...ca vei gazdui acest proiect?
RăspundețiȘtergereMultumesc! Eu l-am initiat acum, depinde de voi, ceilalti blogeri culinari sa-l perpetuati ;-)
ȘtergereCe meniu reusit pentru invitati si sarbatorita,felicitari!
RăspundețiȘtergereMerci frumos, sper sa-i placa. Pupici multi :*
ȘtergereDelicioșenii, ca de obicei! :D
RăspundețiȘtergereLa mulți ani sărbătoritei și felicitări maxime pentru festin, gazdei :D
P.S. Eu vreau să mă inviți la cină de ziua mea :))
Multumesc mult!:* Pentru cina de la ziua ta ar trebui sa fac niste cursuri speciale, sa gatesc light si sofisticat, minimalist si complicat, altfel risc sa ma trezesc nu cu farfuriile neatinse, ci cu farfuriile-n cap :( La grea cazna ma supui, Arcadio, ce ti-am facut???
RăspundețiȘtergereAi stiut cat imi plac briosele, muffinurile nu-i asa? Le ador! Of, Liana! Ce surpriza minunata mi-ai facut! Nici nu stiu ce-mi place mai mult, TOATE imi plac! Si da, ai dat cu jumarelele lui Vlad, numai despre astea vorbeste de azi de dimineata :)))))
RăspundețiȘtergereDar, stii ce m-a lasat fara glas? Cum e facut salamul de biscuiti alb? Asta a fost primul meu desert, facut in clasa a 3a si momentul in care m-am indragostit de gatit, dar eu il stiu doar in varianta maro.
As fi vrut sa-ti fac un tort special, dar...de-abia am respirat in ultimele doua saptamani, asa ca ma scuzi te rog...Salamul de biscuiti alb e tare bun, a fost o surrpiza si pentru mine, in locul siropului din apa si zahar, se foloseste branza dulce si frisca. Vrei sa scriu prima data aceasta reteta? Oricum, dorinta ta e porunca pt. mine, azi ai intaietate si vreau sa te rasfat, astfel incat sa te simti de ziua ta ca o regina caruia i se indeplinesc toate dorintele ;-) :* <3
Ștergerefrumos meniu si frumoasa idee!Pup
RăspundețiȘtergereMultumesc! Daca vrei sa preiei ideea si ai deja pe cineva in vizor, e simplu. Faci un meniu sarbatoritului/sarbatoritei, il postezi si ma mentionezi si pe mine undeva, ca initiatoarea acestui proiect ;-)
ȘtergereFoarte faina idee cuscra , esti geniala. La multi ani sarbatoritei!
RăspundețiȘtergereDaca eram geniala, nu mai traiam in romanica...:( Vin la tine, cuscra, ma primesti? :*
ȘtergereVino , te primesc cu drag . Dar stii ceva , mie mi-e dor de casa , as vrea sa ma intorc cat mai repede posibil la Timisoara .
ȘtergereNumai bunatati aici.Nici nu stii la care sa te uiti mai intai.Pupici!
RăspundețiȘtergereO data pe an e ziua lui Kadia si am vrut sa o rasfat ;-)))puup
ȘtergereEsti atat de scumpa! Iar salamul de biscuiti cu branza dulce si frisca, ce idee grozava, o sa-l incerc si eu! Sper sa-mi iasa asa de bine ca tie :)
RăspundețiȘtergereM-ai facut curioasa cum e vinul rosu de Corcova, dulce sau mai acrisor?
O sa-ti iasa si mai bine decat mie, stai linistita. Vinul de Corcova e un Pinot Noir, rosu sec, produs dupa metoda burgunda. Inca nu l-am inceput :P
RăspundețiȘtergereCu intarziere.....la multi ani,Kadia,sa fii sanatoasa,fericita si iubita!
RăspundețiȘtergereFelicitari,Liana,pentru ideea ce ai avut!
Multumesc mult de tot! O cina surpriza se organizeaza mereu cu ocazia unei zile de nastere si m-am gandit de ce n-as organiza si eu una, dar online? ;-) Te pup cu drag :*
ȘtergereSuper meniul. Si mai ales salamul alb de biscuiti. Tare as vrea sa stiu si eu reteta.
RăspundețiȘtergereUrmeaza sa o postez imediat pe blog, deoarece aceasta a fost dorinta Kadiei. Stay tuned! ;-)
ȘtergereFoarte frumos tot ce ai pregatit.Minunat.
RăspundețiȘtergereTe pup cu drag.
M-am straduit ;-) Merci mult! puuup :*
Ștergeremultumesc!
RăspundețiȘtergereCu drag!
ȘtergereMultumesc mult tuturor pentru cuvintele frumoase si mai ales, dragei mele Liana, esti fantastica!
RăspundețiȘtergereDin tot sufletul!! Sa fii iubita :* <3
Ștergere