Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Invitatii mei la cina: Kadia si Vladimir Yusupov

Made by Liana




Azi, 28 ianuarie e ziua surioarei mele din Elvetia, Kadia Yusupova.La multi ani din toata inima, cu multa fericire si binecuvantare, alaturi de sotiorul tau drag, my broder-in-law, Vladimir Yusupov!!! Iubiti-va mult!!!

M-am gandit eu ce surpriza sa-ti fac de ziua ta, astfel incat pana la urma m-am hotarat sa-ti organizez o cina surpriza!!
Kadia, draga mea, sper sa-ti placa mancarea, daca nu, macar surpriza, adica intentia!

La aperitiv va servesc mai intai cu un platou romanesc: o tuica de prune care arde gatlejurile si se cere sa fie stinsa cu carnat de casa si-un codru de paine facuta pe vatra. Kadia, sper sa apuci ceva de Vladimir ;-))))




Apoi, ceva mai fancy pentru doamne sofisticate: Minibriose cu crema de branza cu boia, cu crema de sardine si cu crema de branza cu marar si somon.




Felul doi-Cotlet de porc cu clatite de cartofi si un vin rosu de Corcova

platoul pentru tine



si platoul pentru Vladimir, in care s-au strecurat niste jumeri printre ciupercute ;-))




Iar pentru desert am pregatit un Salam de biscuiti alb cu fructe confiate



si Briose cu mascarpone si cafea, plus o cafea cu crema de mascarpone ;-)


Desertul merge de minune cu sampania Martini. Sa ridicam paharele-n aer si sa-ti cantam La multi ani!!!!!!!!!




Nu pot decat sa sper ca din toate felurile, macar unul v-a placut!

Tin sa va multumesc din suflet ca mi-ati fost aproape de aproximativ doi ani de zile si ca ma bucur nespus ca va am!

Si inca ceva: daca ar fi sa postez o reteta din toate acestea, care ar fi aceia? Adica ce reteta vreti sa detaliez pe blog, care ar fi prima din meniu?
Va multumesc frumos!

P.S. Credeti ca Invitatia la cina se poate transforma intr-un frumos proiect culinar, in care oricare bloger poate invita la masa alt bloger cu ocazia zilei sale de nastere?

35 de comentarii :

  1. inca o data La multi ani Kadia ! Felicitari Liana , ai organizat o masa pe cinste !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Sper din toata inima sa le placa ;-)

      Ștergere
  2. OOoo Liana multumim!!!! Haaaa am si eu!! Jumari zici? :D Mama Doamne! Esti fantastica! Pui si retetele sa incerc si eu? E INCREDIBIL! :)) ESTI FANTASTICA!
    Vladimir
    P.S: Cu tuica de prune mi-ai mers la inima si mi-ai trezit amintiri dulci :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu tot dragul!!!!Ai si tu, bineinteles, doar n-o sa te las pe uscat...hi,hi...ma iertati, va rog, ca n-am reusit sa pun pozele cu sticlele(de tuica si sampanie) dar le pun maine, dupa ce fac poze la lumina.
    Deci, tu vrei sa postez prima reteta Cotlet de porc cu clatite de cartofi, nu-i asa? S-a notat!;-)

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani!
    Un meniu pe cinste!
    Cafeaua cu crema de mascarpone !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!Crema de mascarpone e de fapt frisca lichida batuta si amestecata cu mascarpone si zahar vanilat ;-)

      Ștergere
  5. la multi ani,totul arata super,gustul sigur foarte bun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Din pacate, distanta dintre noi e prea mare, familia Yusupov locuieste in Elvetia, dar sper ca am reusit sa-i surprind intr-un mod placut ;-)

      Ștergere
  6. Ce idee minunata ai Liana,deci dam sfoara in tara...ca vei gazdui acest proiect?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Eu l-am initiat acum, depinde de voi, ceilalti blogeri culinari sa-l perpetuati ;-)

      Ștergere
  7. Ce meniu reusit pentru invitati si sarbatorita,felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci frumos, sper sa-i placa. Pupici multi :*

      Ștergere
  8. Delicioșenii, ca de obicei! :D
    La mulți ani sărbătoritei și felicitări maxime pentru festin, gazdei :D

    P.S. Eu vreau să mă inviți la cină de ziua mea :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult!:* Pentru cina de la ziua ta ar trebui sa fac niste cursuri speciale, sa gatesc light si sofisticat, minimalist si complicat, altfel risc sa ma trezesc nu cu farfuriile neatinse, ci cu farfuriile-n cap :( La grea cazna ma supui, Arcadio, ce ti-am facut???

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai stiut cat imi plac briosele, muffinurile nu-i asa? Le ador! Of, Liana! Ce surpriza minunata mi-ai facut! Nici nu stiu ce-mi place mai mult, TOATE imi plac! Si da, ai dat cu jumarelele lui Vlad, numai despre astea vorbeste de azi de dimineata :)))))
    Dar, stii ce m-a lasat fara glas? Cum e facut salamul de biscuiti alb? Asta a fost primul meu desert, facut in clasa a 3a si momentul in care m-am indragostit de gatit, dar eu il stiu doar in varianta maro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As fi vrut sa-ti fac un tort special, dar...de-abia am respirat in ultimele doua saptamani, asa ca ma scuzi te rog...Salamul de biscuiti alb e tare bun, a fost o surrpiza si pentru mine, in locul siropului din apa si zahar, se foloseste branza dulce si frisca. Vrei sa scriu prima data aceasta reteta? Oricum, dorinta ta e porunca pt. mine, azi ai intaietate si vreau sa te rasfat, astfel incat sa te simti de ziua ta ca o regina caruia i se indeplinesc toate dorintele ;-) :* <3

      Ștergere
  11. Răspunsuri
    1. Multumesc! Daca vrei sa preiei ideea si ai deja pe cineva in vizor, e simplu. Faci un meniu sarbatoritului/sarbatoritei, il postezi si ma mentionezi si pe mine undeva, ca initiatoarea acestui proiect ;-)

      Ștergere
  12. Foarte faina idee cuscra , esti geniala. La multi ani sarbatoritei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca eram geniala, nu mai traiam in romanica...:( Vin la tine, cuscra, ma primesti? :*

      Ștergere
    2. Vino , te primesc cu drag . Dar stii ceva , mie mi-e dor de casa , as vrea sa ma intorc cat mai repede posibil la Timisoara .

      Ștergere
  13. Numai bunatati aici.Nici nu stii la care sa te uiti mai intai.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O data pe an e ziua lui Kadia si am vrut sa o rasfat ;-)))puup

      Ștergere
  14. Esti atat de scumpa! Iar salamul de biscuiti cu branza dulce si frisca, ce idee grozava, o sa-l incerc si eu! Sper sa-mi iasa asa de bine ca tie :)
    M-ai facut curioasa cum e vinul rosu de Corcova, dulce sau mai acrisor?

    RăspundețiȘtergere
  15. O sa-ti iasa si mai bine decat mie, stai linistita. Vinul de Corcova e un Pinot Noir, rosu sec, produs dupa metoda burgunda. Inca nu l-am inceput :P

    RăspundețiȘtergere
  16. Cu intarziere.....la multi ani,Kadia,sa fii sanatoasa,fericita si iubita!
    Felicitari,Liana,pentru ideea ce ai avut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot! O cina surpriza se organizeaza mereu cu ocazia unei zile de nastere si m-am gandit de ce n-as organiza si eu una, dar online? ;-) Te pup cu drag :*

      Ștergere
  17. Super meniul. Si mai ales salamul alb de biscuiti. Tare as vrea sa stiu si eu reteta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urmeaza sa o postez imediat pe blog, deoarece aceasta a fost dorinta Kadiei. Stay tuned! ;-)

      Ștergere
  18. Foarte frumos tot ce ai pregatit.Minunat.
    Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc mult tuturor pentru cuvintele frumoase si mai ales, dragei mele Liana, esti fantastica!

    RăspundețiȘtergere

A apărut o eroare în acest obiect gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.