Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

vineri, 10 iunie 2011

7 retete cu 7 produse Danone Nutriday diferite





Particip la concursul "Ce ai face cu 6 produse Nutriday" organizat de Danone si gazduit de mai multi bloggeri renumiti din diverse regiuni.

Eu am vazut concursul la Adi Hadean si cum e din zona mea, m-am inscris la el.

Voi enumera aici cele sapte retete ale mele cu care particip:




1. Super-mega-ultra-sandwich-waffe cu Sana de la Danone.




2. Cu iaurt Nutriday de baut as (re)face Ciorba de dovlecei cu iaurt




3. O inghetata de iaurt,zmeura si mure cu iaurt Nutriday Natural.




4. O salata asortata de ardei cu iaurt Nutriday 0%




5.Cu Nutriday delicios fructe de padure as face Briose cu iaurt si zmeura
http://www.blogger.com/img/blank.gif



6.Briose cu masline doar cu Nutriday usor.



7. Prajitura Tutti frutti cu iaurt delicios Nutriday de capsuni si de biscuiti.

Acestea sunt retetele si propunerile mele ;-)

13 comentarii :

  1. SUCCES! Ce incredibil de bine arata ciorba de dovlecei! Si am o gramada in frigider cu care nu m-am hotarat ce sa fac ;) Buna ideea ta, imi place!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate nu pot accesa reteta :(( Imi zice ca: Pagina pe care o căutaţi în blogul Pe masa din bucatarie nu există :((

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, Kadia, sa fie!
    Am refacut linkurile, s-a inserat cate un mic link mincinos in textul copiat, nu stiu cum sau de ce, altadata imi aparea aiurea prin text, acum vad ca s-a inserat chiar in mijlocului linkului care facea trimitea spre adresa.
    Daca faci ciorbita, sa ma tragi de maneca, ok? ;-)
    Multumesc mult pt.atentionare! pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. ce de publicitate la Danone :)
    frumos blogul

    RăspundețiȘtergere
  5. am facut ciorbita! E delicioasa! O sa postez niste poze pe blog ceva mai tarziu, dar azi ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmm ce de bunatati?! succes Liana! imi plac tare mult briosele si inghetata! puup!

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Max-acesta e concusul: Danone, iar eu folosesc Danone, deci am facut si retete cu Danone ;-) Bine-ai venit!

    @Kadia-ma bucur foarte mult,vin sa o vad negresit! Sa stii ca si noua ne-a placut, desi am facut pt. prima data o astfel de ciorba...maine o fac din nou si eu ;-)

    @Adela-zici ca-s doar doua norocoase din sase? :(((

    RăspundețiȘtergere
  8. Bafta multa... eu ma inscriu sa servesc de la tine, o briosa si o inghetata... asa ca sa fiu mai "caloroasa",... Pupici si-o zi buna !

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc frumos, Daniela! Aha, deci vrei ceva dulce...la fel ca si mine ;-) pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Intr-un raport secret al directorul Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel, inaintat Ministerului Sanatatii se specifica faptul ca iaurturile "probiotice" constituie o amenintare la adresa consumatorilor.
    Urmarea? Directorul institutului a fost demis fara explicatii la data de 16 Apr 2010...

    Mai toata lumea cumpara vestitele iaurturi “probiotice” de când capitalismul salbatic ni le-a adus în magazine, crezând ca-si fac un bine sanatatii. În plus copiilor le plac reclamele hazoase si gustul lor dulceag, cu fel de fel de arome, naturale evident!
    Iata însa ca în vreme ce producatorul francez Danone a trebuit sa plateasca $35,000,000 pentru a închide procesul aflat pe rol în SUA împotriva sa, la noi afacerile lor sunt cât se poate de prospere. Nu asta ma supara în sine, ci faptul ca ni se vinde în continuare asa ceva:
    Putina lume stie ce manânca. si mai putina lume citeste ambalajul la ce manânca. Iar si mai putina lume are notiuni de microbiologie.
    Iaurturile probiotice “ inventia concernelor americane “ spre exemplu, contin bacterii care nu au fost folosite înainte niciodata în alimentatie.
    Una din aceste bacterii este specia “Bifidobacterium bifidum”. Aceste bacterii se gasesc de fapt de obicei în flora vaginala, în rect, si în tractul uro-genital, în excremente de porci si alte animale. Aceste bacterii nu sunt prezente în mod normal niciodata în intestinele subtiri, în stomac sau în gura, în afara ca omul a facut contact direct cu cele de mai sus.
    Aceste bacterii bifide nu supravietuiesc de regula acidului din stomac atunci când sunt ingurgitate pentru a nu periclita flora intestinala, în special din cel subtire.

    RăspundețiȘtergere
  11. Concernele nu numai ca ni le-au introdus în iaurturi, însa le-au si modificat genetic ca sa supravietuiasca acidului din stomac. De aici se poate deduce reauavointa si perversitatea celor care le-au destinat pentru consum, constienti fiind de inconstienta umanitatii moderne.
    Prin intermediul iaurtului “probiotic” folosit ca un cal troian microbiologic, aceste bacterii vaginale si fecale modificate genetic ajung în intestinul subtire al omului, acest lucru ducând la tot felul de probleme ulterioare, caci prin ele se schimba automat flora naturala care este înlocuita cu o flora tipic vaginala. Danone & Co creeaza deci un fel de flora vaginala în intestine, ceva contrar naturii umane si cu efecte nocive pt. sanatate, atat pe termen scurt cat mai ales pe termen lung!

    RăspundețiȘtergere
  12. Cunoscutul specialist în technica alimentara Udo Pollmer, care apare des la televiziunea germana ca specialist în domeniu pe teme de alimentatie, a facut cunoscut acest fapt în una din cartile sale. Însa cui îi pasa, putini stiu înca.
    La televizor el însa nu poate vorbi de asa ceva si nici nu este întrebat. Nu-i de mirare la cât se câstiga cu reclama la iaurturile “probiotice” de catre posturile de televiziune. Cum sa-si alungi clientii ?

    Bacteriile profane de iaurt însa nu au obiceriul sa se lipeasca de peretii intestinelor caci ele traiesc din lapte proaspat si nu din lucrurile digerate. Pe de alta parte bacteriile probiotice nu sunt în stare sa faca lapte gros caci aceasta sarcina o au bacteriile lactoacide. De aceea aceste bacteri (probiotice) se întroduc amesteca pe alta cale, ulterior, în iaurtul deja fermentat.” (Udo Polmmer) Problema si mai mare este ca de la introducerea “proboticelor”, concernele au convins, încetul cu încetul, ori prin persuativitatea tipic americana ori prin pretul mai ieftin al culturilor acestea, cam toti producatorii de iaurturi “indiferent ca este probiotic sau nu “ sa foloseasca tot aceste bacterii nocive la preparat iaurtul “ asa ca este greu de gasit înca un iaurt natural facut cu bacterii traditionale. Bacteriile traditionale folosite la facut iaurtul proveneau înainte de la vitel sau vaca. Dupa Pollmer ele se numesc Streptococcus thermophilus si Lactobacillus bulgaricus.

    RăspundețiȘtergere
  13. În Germania este acum foarte greu de gasit un iaurt care sa nu aiba culturi bifide. Cu alte cuvine este greu de gasit un iaurt care nu este produs din bacterii vaginale si fecale. Mâncam rahat fara sa stim, fiindca îi credem orbeste pe cei care fac reclama la TV.
    Asta e.

    În Google este extrem de greu de gasit un articol din care sa reiasa evident ceea ce acum câteva decenii era bine cunoscut despre aceste bacterii, însa daca cititi carti mai vechi sau cautati cu grija puteti vedea ca aceste bacterii nu au nimic de-a face nici cu iartul, nici cu intestinele si ca fac cu adevarat parte din flora altor organe. Toate articolele noi despre aceaste bacterie mint cu nerusinare sau au preluat minciuna de la altii.
    De exemplu o firma vinde un product cu aceleasi bacterii bifide pt. flora vaginala, idem cu cele care se gasesc si în iarurturile probiotice de la Danone & Co. În general se stie sau cel putin stia ca flora vaginala si cea din intestine este complet diferita. Însa în ziua de azi cine mai gândeste ? Toata lumea crede. Cam orbeste.
    Daca cineva foloseste aceleasi bacterii pt. stomac si pt. vagin, ceva trebuie sa fie gresit, nu crede?i ? Eu va spun direct si negru pe alb ca aceasta politica a marilor concerne alimentare care au aderat la "Codex Alimentarius" este dusa in scopul imbolnavirii populatiei prin otravirea cu bacterii vaginale si fecale, pentru ducerea la bun sfarsit la Planului de reducere drastica a populatiei mondiale, iar Romania, care din anul 2010 a aderat la acest "Codex", datorita guvernului criminal care o conduce, face astazi tot posibilul pentru a-si "termina" cetatenii!
    Consumati in continuare aceste produse ce contin bacerii fecale si vaginale si in cativa ani veti face cancer de colon, intre alte afectiuni grave!
    Romani, treziti-va!
    Col (dr) Dionisie Cornilescu.

    RăspundețiȘtergere

A apărut o eroare în acest obiect gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.