Made by Liana
Mmmm, ceva bun si racoros...si caloric, pentru cine e in crestere, nu se pune ;-)
La banane nu putem renunta ca doar suntem cimpa adevarati, dar dupa Milkshakeul cu banane,nuca si miere si cel cu banane si capsuni, am zis sa fac si cu piersici chele...asa le zic eu la nectarine..."ingemanarea" dintre piersica si pruna...foarte buna!
Ingrediente:
4 nectarine,
3 banane,
1 lg zeama de lamaie,
1 plic de zahar vanilat,
500 ml lapte.
Se decojesc bananele-eu am folosit 3- le-am taiat feliute si am mai oprit cateva pentru decor, le-am pus in blender, le-am stropit cu zeama de lamaie, am pus vreo 100 ml de lapte si le-am blenduit spuma.
Nectarinele le-am spalat bine, le-am scos samburele, le-am taiat bucati si le-am pus peste banane. Am turnat si restul de lapte.
Am folosit trei, pe a patra am pastrat-o pentru decor.
Nu am avut zahar vanilat, dar am folosit zahar pudra cu aroma de vanilie...nu-i totuna?
Pe ultima nectarina am taiat-o felii si am asezat cate 4 in paharele pline.
Am trecut cateva felii de banane prin pai si a fost gata de savurat!
Tot eu si cu Tudor ne-am sacrificat...hi,hi
Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma
..................................................................................................
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.
Liana, ce te-ai specializat, arata exotic super fain...
RăspundețiȘtergereCiao cara!! Hai fatto un frappè strepitoso!!! Una goduria!! Bravissima!! Bacioni.
RăspundețiȘtergerePiersici chele? :)) Super tare!
RăspundețiȘtergereArata imbietor... voi servi si eu.
RăspundețiȘtergereciao!! per me triplo frappè....è favolosooooooooooo!baci!
RăspundețiȘtergereCe mai bunatate! Vreo doua pahare
RăspundețiȘtergeredin astea cred ca m-ar foarte multumi!
@Surac- merci, esti dragut,nu-s profesionista, da'nu ma dau batuta ;-))
RăspundețiȘtergere@Manuela-grazie, cara, baci!
@Miha- ihi;-)))
@Sara- te rog sa te servesti!pup
@Federica-triplo frappe??? va bene, bene ;-)
@Mononoke-hai, ma, si tu vrei doua? Ok,atunci ma duc sa devastez hypermarketu ;-))..pup
In loc de zahar vanilat, ar merge putin rom
RăspundețiȘtergere